FixKit ofera suruburi!

02480e8d6d4d793bb3b0e8df4a676664Fie ca vrei suruburi autofiletante sau autoforante, cu cap bombat sau pentru lemn, in cadrul magazinului online al companiei FixKit  vei gasi suruburile pe care le cauti. Magazinul online iti pune la dispozitie toate solutiile de fixare la o calitate superioara. Suruburile oferite sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, in concordanta cu directivele UE in acest domeniu. Cu FixKit ai intotdeauna piesele necesare pentru o fixare durabila. Magazinul online iti ofera numai produse de calitate, care iti vor asigura rezistenta si durabilitatea produselor tale.

Profesionistii FixKit rezolva orice solicitare in timp record, astfel ca livrarea se va face prompt dupa primirea comenzii. Te poti baza pe produsele de calitate oferite, dar si pe seriozitatea angajatilor tai. FixKit este solutia potrivita cand esti in cautarea unor organe de asamblare sau a unor sisteme de montare de calitate, pe care le poti achizitiona la preturi reduse, din confortul casei tale. Aceste suruburi pot fi comandate simplu si rapid din magazinul online oricand ai nevoie.

Beneficiile suruburilor!

Avantajele folosirii acestor suruburi sunt numeroase, produsele se monteaza rapid si simplu, ai siguranta unei fixari de lunga durata, le poti utiliza in mai multe aplicatii datorita tehnologiei, si le gasesti disponibile intr-o gama variata de modele si dimensiuni. Suruburile pentru beton comercializate sunt concepute pentru a fi utilizate in multiple aplicatii. Suruburile autoforante se monteaza usor, au un efect de siguranta sporita contra autodesfacerii, sunt recomandate pentru multiple suprafete, nu se deterioreaza, au un efect imediat, nefiind necesar timp de intarire. Suruburile autofiletante asigura o performanta inalta si o fixare sigura. Plus ca, incarcaturile se pot aplica imediat dupa ce acestea au fost montate.

Suruburile pentru lemn sunt piese traditionale si se pot utiliza in special la executia si reparatia mobilierului. Atunci cand achizitionezi aceste produse trebuie sa ai in vedere lungimea si diametrul tijei. Daca ai o afacere in domeniul fabricarii mobilierului si doresti ca mobilierul pe care il confectionezi sa aiba un design deosebit, fara defecte, trebuie sa ai suruburile pentru lemn de la FixKit, cu ajutorul carora imbinarea si fixarea placilor de lemn se va realiza la cele mai inalte standarde de calitate. Daca doresti informatii amanuntite legate de produsele comercializate, nu ezita sa contactezi echipa firmei.

De unde poti comanda suruburi?

Cu sediul in Bucuresti, compania FixKit ofera clientilor sai o gama completa de solutii de fixare pentru materiale de constructii, aliaje, tehnica, sanitare, mijloace de transport, constructii si materiale lemnoase. Vei gasi aceste produse in mediul online, la costuri avantajoase. Firma are experienta in importul si distributia de astfel de sisteme si organe sigure, in special a suruburilor. FixKit distribuie en-gros organe de asamblare si fixare standard, burghie, adezivi si diverse alte elemente de fixare de cea mai buna calitate. Personalul firmei te va ajuta sa efectuezi cele mai bune alegeri in functie de nevoile tale. Pentru informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia din reprezentantii firmei FixKit.

 

Datele de contact ale firmei FixKit

Adresa firmei: Prelungirea ferentari, Nr. 3, Sector 5, Bucuresti

Telefon: 021 450 03 03