Foie gras rata din oferta companiei Euro indal

10dabf0f37a8f1a451f29ced5fc4ce81Daca pana acum nu ati avut ocazia sa gustati din acest deliciu culinar al societatii moderne, si anume foie gras rata, nu ezitati sa o faceti! Oricine merita un moment de rasfat din cand in cand si produse proaspete, cu un gust fin si o aroma inconfundabila, suculente si savuroase. Foie gras rata poate fi folosit cu succes atunci cand aveti invitati sau cand pregatiti mese in familie sau alaturi de prieteni, dar si pentru afacerile ce activeaza in domeniul HoReCa. Euro indal este o companie ce se ocupa exclusiv de comercializarea deliciilor culinare de provenienta franceza, precum foie gras sau pulpe rata confit.

Cine a comandat o data foie gras rata, o va face de cate ori va avea pofta, de la Euro indal

Foie gras este un preparat special, obtinut printr-o metoda inedita. Pentru a intelege mai bine, vom prezenta in amanunt procedeul prin care foie gras este conceput. Rata este hranita excesiv vreme de doua saptamani cu cereale, aceasta supraalimentatie modificand forma, dimensiunea si consistenta ficatului, acesta ajungand pana la 400- 500 de grame. Ficatul de rata gras, obtinut in urma indoparii pasarii cu mancare, este cat se poate de sanatos pentru om, continand acizi grasi nesaturati, ideali pentru scaderea nivelului de colesterol in sange. Consumat regulat, foie gras rata poate imbunatati chiar calitatea vietii si produce in organism schimbari minunate.

Foie gras rata are un gust fin, placut si rafinat, este suculent si gustos, si poate fi preparat cu usurinta atat de maestrii bucatari, cat si de persoanele fara experienta. Restaurantele care vor sa introduca in meniu foie gras insa nu au gasit inca un furnizor de incredere, sunt invitate sa consulte oferta companiei Euro indal, direct pe site-ul de specialitate. Aici veti gasi informatii pretioase despre oferta companiei de foie gras rata pentru companii, firme de catering, si persoane pasionate de gastronomie.

Aveti posibilitatea de a achizitiona, cu un simplu click, foie gras de rata Moulard, clasa A, ambalat in pungi individuale, fie proaspat sau congelat. De asemenea, Euro indal va ofera si foie gras rata Barbarie, clasa A, si Moulard Devenat, in aceleasi conditii de ambalare si prezentare. Foie gras rata feliat este disponibil fie in varianta congelata, sau la borcan, si, indiferent de sortimentul selectat, cu siguranta veti fi extrem de multumit de alegerea facuta.

Rasfat culinar absolut cu foie gras rata de la Euro indal

Atat prietenii, apropiatii, cat si membrii familiei merita un meniu deosebit atunci cand sunt invitati la masa. In plus, clientii restaurantelor cu pretentii se asteapta si la preparate exceptionale. Foie gras rata reuseste sa satisfaca gusturile celor mai pretentioase persoane, si in plus este si un produs sanatos si cu multe beneficii pentru organism. Foie gras rata este proaspat, obtinut in conditii igienice, si comercializat conform standardelor de calitate actuale, de catre expertii companiei Euro indal.