Aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana

ae816b88278dd7fd27cd7d48302b2f62

Exista foarte multe solutii pentru a va oferi comfortul termic necesar pentru apartamente si case, insa, daca intr-un apartament putem instala o centrala termica si un aer conditionat, pentru spatiile comerciale sau localuri si cubluri, aceasta optiune este unpic mai dificila. Tocmai pentru a veni in ajutorul celor care detin astfel de business-uri, Inst. Nistor vine sa va ofere solutia perfecta pentru dumneavoastra.  Va oferim aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana care pot indeplini doua functii in acelasi timp, fara a fi necesara instalarea de tevi sau de tragerea de conducte de gaz. Aceste sisteme sunt solutia ideala pentru orice tip de spatiu comercial si nu numai.

Linia de aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana

Gama de aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana include 5 modele distincte, astfel incat sa puteti alege exact ceea ce aveti nevoie. Puteti alege intre gamele: Elegant, FSC, FST, Zeus si Janus. Primele 3 modele sunt adresate aplicatiilor interioare, iar Zeus si Janus sunt echipamente pentru spatii mari sau exterioare. In cadrul acestui articol ne vom axa pe modelul Elegant, deoarece acesta este cel mai util echipament de racire si incalzire a aerului din interiorul incintelor.

Linia de aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana este axata pe un principiu similar indiferent de model. Mai exact vorbim despre sistemele de conditionare a aerului prin transfer termic. Astfel, aceste echipamente reusesc sa ofere posibilitatea de a raci sau a incalzi aerul, in functie de necesitate. Echipamentul este dotat cu un sistem de racire pe baza de freon sau alte substante similare. In cazul seriei de aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana cu pozitionare pe tavan, Elegant, aerul este preluat de catre elicele elicoidale ale ventilatorului de absorbtie plasat in partea inferioara si trimis catre elementele de transfer termic din partile laterale ale echipamentului. Daca pentru racirea aerului este folosit un sistem similar cu cel gasit in frigidere, pe baza de freon, pentru incalzirea aerului, sistemul este echipat cu elementi de incalzire din cupru. Acest material ofera o excelenta conductivitate termica, ducand astfel la diminuarea consumului.

Va oferim si consultanta de specialitate

In momentul in care doriti sa folositi aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana trebuie sa va documentati mai intai despre caracteristicile tehnice ale modelului ales. Acest lucru este esential, deoarece pentru a folosi astfel de echipamente, instalatia electrica trebuie sa fie pusa la punct si mai ales sa poata suporta consumul acestora. Acest lucru este esential pentru a evita o eventuala supra-incarcare a instalatiei electrice. Inafara de acest aspect, sigurul lucru de care mai trebuie sa aveti grija este sa setati temperatura dorita si sa va bucurati de comfortul termic oferit de aceste aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana.

Pe langa aceste produse, pe siteul nostru, www.inst-nistor.ro veti putea gasi o paleta larga de sisteme si echipamente pentru toate tipurile de instalatii, gaz, apa si incalzire, precum si servicii complete de consultanta instalare si service in garantie si post garantie. Va asteptam cu o deosebita caldura sa ne vizitati siteul pentru a solicita o oferta sau orice gen de informatii legate de produsele si serviciile noastre.

admin

admin