Furaje si aditivi furajeri de inalta calitate de la Veterinara.ro!

veterinaraAnimalele de talie mare si pasarile au nevoie de o hrana sanatoasa pentru a se dezvolta intr-un ritm normal. Asadar, atat in ferme , cat si in gospodarii,  crescatorii de vite, porci, pasari etc obisnuiesc sa le hraneasca cu furaje, acestea fiind extrem de importante. Aceste furaje sunt amestecuri de ingrediente naturale, obtinute din cereale, seminte de leguminoase si alte plante furajere. Aditivii furajeri pot fi adaugati atat in hrana , cat si in apa , acestea fiind un supliment alimentar pentru animalele care au nevoie de o dieta cat mai echilibrata.

Veterinara.ro va pune la dispozitie furaje si aditivi furajeri de foarte buna calitate, pentru ca animalele dumenavoastra sa se bucure de un produs eficient si cat se poate de natural. Mai exact, puteti achzitiona calciu furajer vitaminizat, faina de peste, drojdie de bere furajera, furaje pentru pui, curci sau iepuri etc.

Cantitatile variaza in functie de fiecare produs, la fel si preturile. Insa, raportul calitate-pret este unul excelent, dovada fiind rezultatele vizibile dupa o perioada de timp foarte scurta.In plus, avantajul unei farmacii online este acela a cumparaturilor rapide si fara efort. Econimisiti timp pretios, tot ceea ce este necesar fiind cateva click-uri. In plus, beneficiati de recomandari din partea specialistilor de aici, oricand aveti nevoie.

Furaje si aditivi furajeri – caracteristici generale

Pentru ca multi oameni confunda furajele si aditivii furajeri cu hrana artificiala, sa lamurim mai intai acest aspect. Aceste produse numite furaje si aditivi furajeri nu sunt decat hrana pentru animale obtinuta prin combinarea  mai multor cereale. Astfel se obtine un nutret cu un continut bogat de vitamine si alte substante nutritive esentiale pentru buna dezvoltare a animalelor. Ce fel de cereale se utilizeaza? Porumbul este cel care se foloseste in hrana oricarui animal, mai ales in cazul celor care trebuie sa ia repede in greutate (porcine, bovine).

Orzul este un furaj cu o valoare energetica foarte importanta pentru animale, de aceea si el intra in componenta acestor furaje si aditivi furajeri. Pe langa ovaz, graul este cel care se foloseste in special in hrana pasarilor. Acesta este macinat si amestecat cu alte furaje pentru o valoare nutritiva mai mare. Orzul este de asemnea benefic pentru animalele care trebuie sa se ingraje, acesta avand mult amidon.

Si desigur lista poate continua cu boabe de leguminoase, soia, seminte si multe altele. Toate acestea sunt combinate in furaje si aditivi furajeri extrem de eficiente pentru animale si sanatatea lor. In plus, pretul de achzitie nu este foarte mare, iar cantitatile in care se comercializeaza sunt de obicei insemnate.

Veterinara.ro va asteapta cu furaje si aditivi furajeri la preturi mici!

Furajele fac parte din hrana animalelor, mai ales in timpul anotimpului rece, atunci cand acestea nu se mai bucura de bogatiile naturii. In cazul in care aveti nevoie de furaje si aditivi furajeri  pentru animale de talie mare si mica sau pasari, faramacia online Veterinara.ro va asteapta cu cele mai bune produse. Totul este natural ,iar animalele dumenavoastra vor avea numai de castigat!