Galaxy Termo Trading – universul pomparii si epurarii apei

Galaxy Termo Trading

Galaxy Termo TradingDaca te-ai uitat macar la o emisiune „Dimineata devreme”, sigur iti aduci aminte intrebarea lui Mircea Badea, devenita celebra in epoca, adresata oricarui telespectator care intra in direct: „Ai hidrofor?”, iar daca raspunsul era negativ, venea replica mirata: „Cum, n-ai hidrofor?!”

Cei de atunci puteau avea doua scuze, la fel de bune: fie nu aveau nevoie de hidrofor, fie nu stiau unde sa gaseasca. Acum a doua problema a disparut fiindca din 2006 a aparut Galaxy Termo Trading, o firma romana care se ocupa cam de tot ceea ce tine de ape, de la tratare la pompare, asigurand toate serviciile necesare: consultanta, proiectare, montare, punere in functiune, service. Doar de productie nu se ocupa, insa de import, distributie si comercializare, da.

Poate pana acum o stiai indeosebi pentru fosele septice, rezervoare sau vasele decorative. Insa de azi stii ca poti apela cu incredere si daca ai nevoie de… hidrofor ori de vreo pompa. De apa, nu de benzina pentru Rolls-Royceul din sura.

Daca tot am amintit de Rollsul din sura, inseamna c-am presupus ca stai la tara, iar atunci pentru a uda paradaile, ardeii si ce mai ai prin gradina, fie apelezi la propriii muschi, fie, daca vrei sa-ti faci viata usoara, la o pompa electrica. Avantajul este nu doar ca tu te poti ocupa de altceva, dar poti s-o programezi (daca nu tu, sigur sunt firme sau persoane care se pricep) sa lucreze si cand tu dormi.

Pentru udat folosesti apa nefiltrata? Nici o problema, poti alege unul dintre modelele concepute pentru acest gen de apa. Ba, chiar sunt pompe concepute pentru a scoate apa in caz de inundatii ori din goluri de pamant si puturi.

A, nu stai la tara si nu ai Rolls in sura, dar ai nevoie de o pompa pentru instalatia de apa? Nici o problema sa gasesti un model de pompa care sa se potriveasca.

De unde stii ce model sa alegi, doar nu toata lumea e inginer mecanic? Pentru acest caz ai nevoie de o pompa de suprafata. Acum, pentru a vedea care model se potriveste cu necesitatile tehnice si cu bugetul tau, fie apelezi la documentatia tehnica si la lista de preturi din siteul http://www.ecofose.ro (in site vei gasi si indrumari pentru programele pe care trebuie sa le ai ca sa poti dezarhiva si citi fisele tehnice si preturile; in esenta, 7zip pentru dezarhivare – si eu il folosesc, este gratis si are variante atat pentru Windowsuri, cat si pentru Linux – si Excel sau un program echivalent cu Excel pentru a citi informatiile din fisiere), fie suni la unul dintre numerele de telefon pentru a obtine lamuriri de la specialistii firmei si veti gasi solutia cea mai buna.

De unde stiu ca sunt specialisti? Personal, nu stiu, dar ma gandesc ca or fi ceva motive pentru care societatea a primit certificare SRAC ISO 9001 pentru managementul calitatii si SRAC ISO 14001 pentru managementul de mediu, plus certificarea IQNet pentru management.

Galaxy Termo Trading

Piteşti, Târgul din Vale, Str. Abatorului nr. 1

Tel./Fax: 0348 445 312 (RDS)

Mobil: 0727 960 205 (portat Cosmote); 0784 286 093 (Cosmote)

Email: office @ ecofose.ro
Departamentul Tehnic

Mobil: 0721 047 437 (portat Cosmote)

Email: tehnic @ ecofose.ro