Sisteme climatizare hala de la Hoval – privire de ansamblu

sisteme climatizare hala

sisteme climatizare hala

Aerul proaspat inseamna o viata de calitate iar asigurarea unei atmosfere placute in halele de productie reprezinta baza pentru a asigura un climat placut. Dar pentru producerea unui climat placut sunt mult mai multe elemente de care trebuie sa se tina cont. Sistemele de climatizare de la Hoval pentru halele de productie lucreaza descentralizat, sunt construite modular si astfel sunt foarte flexibile pentru spatiul dat.

Hoval – o companie cu istorie indelungata si produse de inalta calitate

Cu ajutorul acestor sisteme climatizare hala de la Hoval va puteti asigura mai multa bunastare. Dar inainte de a vorbi mai departe despre aceste sisteme climatizare hala de la Hoval, sa va spunem cateva lucruri despre noi.

Suntem o companie cu o vechime considerabila in furnizarea unor solutii de acest tip. Practic istoria Hoval incepe cu un cuptor multifunctional care putea fi folosit atat pentru copt cat si pentru incalzit. Pentru prima data Hoval a facut din viziunea lui o realitate, o eficienta energetica ridicata intr-un singur sistem. Astazi, printre multe astfel de solutii, compania ofera sisteme climatizare hala pentru a asigura o calitate a aerului mult mai buna. Toate modelele de sisteme climatizare hala se pot vizualiza pe site-ul nostru oficial www.hoval.ro.

Principii de functionare a sistemelor de climatizare de la Hoval

Cele trei elemente care caracterizeaza aceste sisteme climatizare hala pe care vi le punem la dispozitie sunt exploatarea economica eficienta, intretinerea fara probleme si totodata un sistem ecologic. Asigurarea unui aer de inalta calitate in special in centrele de productie unde se manipuleaza substante periculoase, de exemplu, nu este numai o necesitate ci si o obligatie iar acesta reprezinta un motiv suficient de bun pentru a investi in astfel de sisteme.

Usurinta in montaj si distributia inteligenta a sistemului acesta descentralizat ofera mai multa flexibilitate utilizatorului si nu numai atat. Un prim avantaj al unor asemenea sisteme climatizare hala este lipsa pierderilor de caldura prin acoperis si nu necesita montarea unor canale de aer care, dupa cum se stie sunt foarte greu de igienizat. Intreg sistemul este mai sigur si totodata este usor de adaptat la mai multe medii de lucru. Reglajele sunt de asemenea pe masura intregului sistem intrucat se bazeaza pe o manipulare inteligenta astfel incat sa utilizeze intreg potentialul instalatiilor. Aparatele care functioneaza in aceleasi conditii de functionare sunt conectate in zone de reglare. Totusi fiecare dintre aceste sisteme de climatizare hala este reglat individual.

Aplicatii ale acestor sisteme climatizare hala si modalitati de achizitionare

Sistemele de climatizare pentru hale sunt utilizate pentru alimentarea cu aer proaspat, recirculare si pentru evacuarea aerului uzat precum si pentru incalzirea sau racirea incaperilor mari. Acestea sunt adaptate perfect pentru utilizarea in hale, fabrici, centre logistice hangare pentru avioane si multe alte tipuri de spatii unde este necesara o climatizare eficienta.

Fiecare din aceste sisteme climatizare hala este fabricat in concordanta cu principiul de baza al grupului Hoval la nivel mondial si anume, acela ca fiecare dintre produsele noastre respecta si protejeaza mediul inconjurator. Responsabilitatea pentru mediu si energie sunt doua elemente pe care le respectam inca de la inceputul activitatii noastre.

Daca doriti si dumneavoastra sa achizitionati astfel de sisteme climatizare hala, va asteptam comenzile iar pentru a va convinge de calitatea acestora va asteptam pe site-ul nostru oficial www.hoval.ro.

admin

admin