Next Garden-Gazon rulou, cea mai rapida metoda de inverzire a unei suprafete de teren!

72Burienile ti-au invadat curtea? Peluza pare mereu neingrijita? Gazonarea prin seminte ti se pare o metoda mult prea costisitoare si cu rezultate pe care trebuie sa le astepti? Pentru o peluza ca la carte, mereu proaspata, mereu estetica si un verde impecabil exista gazon rulou. Intinderea unui covor de iarba din rulouri este un procedeu foarte simplu si eficient pentru estetica gradinii, cu montare intr-o singura zi.

Gazonul tip rulou este cea mai in voga alternativa de amenajarea a spatiilor verzi rezidentiale si nu numai. Procedura contribuie la o infrumusetare rapida a curtii/ gradinii/ peluzei, cu un aspect final de inalta clasa. Covorul de iarba din rulouri nu necesita conditii speciale de montaj, fiind ideal atat pentru zonele plane, cat si pentru pante abrupte, curbe sau colturi.

Pentru amenajarea gradinii cu gazon rulou la preturi atractive si cu posibilitati de personalizare a proiectului, apeleaza la Next Graden, companie din Ploiesti ce detine o experienta de aproape 10 ani in domeniul amenajarii de spatii verzi si gradini.

Gratie solutiilor si viziunilor de care dispune Next Garden transforma o gradina banala intr-o zona cu adevarat spectaculoasa. Din oferta firmei poti opta inclusiv pentru gazon rulou care, va asigura un aspect estetic deosebit gradinii tale. Rulourile de gazon sunt comercializate la preturi avantajoase!

Gazon rulou, mereu proaspat, mereu verde!

Sa recunoastem: obtinerea unei gradini de 5 stele este o misiune deloc usoara. In primul rand, ai nevoie de pasiune, de timp pentru intretinerea propriu-zisa dar si de creativitate in amenajarea cu flori, gazon si plante. In ceea ce priveste gazonul, munca este de doua ori mai dificila. Buruienile iti pot da batai mari de cap iar insamantarea se poate lasa fara rezultate in cazul in care, clima este potrivnica ori solul neadecvat.

Pentru un aspect impecabil specialistii recomanda gazon rulou.

Ce trebuie sa stii despre un gazon rulou?

Solutia utilizarii rulourilor de gazon este net superioara celei de folosire a semintelor. Obtii o infrumusetare rapida si asta datorita faptului ca rulourile de gazon se pot monta intr-o singura zi, fara efort. Mai mult, te bucuri de uniformitate a rasadurilor si nuantei, precum si de o rezistenta crescuta impotriva bolilor si daunatorilor.

Pentru rezultate demne de prima pagina a revistelor de specialitate trebuie sa respecti anumite etape, si anume: pregatirea pamantului unde urmeaza sa fie montat gazonul rulou, aranjarea si nivelarea terenului, montajul propriu-zis, tavalagirea (tasarea) gazonului rulou si udarea rulourilor de gazon. Toate aceste etape se executa intr-o singura zi!

De unde comanzi gazon rulou?

Daca vrei o gradina eleganta si un gazon cu rezistenta la boli si daunatori, usor de montat si usor de intretinut, consulta oferta Next Garden si comanda gazon rulou, solutia care va schimba radical aspectul peluzei tale!

Next Garden executa mai multe tipuri de gazonari, printre care: gazonare  prin montare rulouri gazon, gazonare prin insemantare si gazonare prin hidroinsemantare. Toate aceste proceduri sunt executate cu mare grija pentru detalii de catre un personal calificat in domeniu.

Cu Next Garden poti opta inclusiv pentru o oferta personalizata, in functie de tipul de gazon sau gazonare de care ai nevoie. Indiferent de complexitatea solicitarilor, echipa Next Garden aduce frumosul in gradina ta, in viata ta!

Pentru a comanda gazon rulou la preturi competitive si pentru a consulta restul ofertei Next Garden este suficient sa accesezi www.nextgarden.ro. Echipa noastra asigura sfaturi si servicii de consiliere in domeniu!