Gazon artificial in sport si in amenajari decorative de la Hattrick Sport

gazon-de-decor-02

 

 

 

 

 

 

 

 

Iti place sportul? Vrei sa petreci cateva ore dupa serviciu jucand fotbal, handbal, tenis sau baschet? Atunci esti unul dintre potentialii clienti ai unei baze sportive realizata cu gazon artificial.

Iti plac spatiile verzi, pline de viata si culoare? Te deprima ansamblurile rezidentiale terne, gri si posomorate? Atunci probabil ai vizitat deja cu entuziasm unul din blocurile amenajate cu gazon artificial.

La urma urmei, la lucru sau in timpul liber poti intra oricand in contact cu spatiul verde creat artificial. Indiferent de destinatie, poti descoperi ce inseamna amenajarea cu gazon sintetic. Imaginea atractiva si datatoare de stare de bine se datoreaza unei munci bine facute, cu atentie si dedicare pentru sanatate si estetica.

Hattrick Sport realizeaza baze sportive si lucrari de decor cu gazon artificial

Gazonul artificial este un material preferat in amenajari sportive sau estetice datorita avantajelor pe care le are in intretinere. Nu mai este nevoie de personal pentru udare, fertilizare, tuns, curatere de buruieni sau alte munci de gradinarit. Se obtin astfel economii atat cu plata angajatilor, cat si cu costurile materiilor prime si a utilajelor necesare ingrijirii unei gradini traditionale.

Gazonul sintetic este un ajutor pentru cei care doresc sa deschida sau sa administreze baze sportive. Costurile de administrare scad, iar efectele sunt simtite de catre client pe o perioada indelungata. O daca montat gazonul sintetic, acesta rezista fara probleme si fara a necesita o intretinere periodica costisitoare.

La Hattrick Sport se gasesc oferte specifice pentru terenuri de fotbal, tenis sau multisport. Care sunt avantajele pentru fiecare model, aflam de aici: http://gazonsintetic.com.ro/gazon-sintetic-sportiv/.

In ceea ce priveste folosirea gazonului artificial in cadrul unor amenajari estetice, se poate spune ca materialul sintetic este extrem de usor de adaptat pentru spatii diverese din ansambluri rezidentiale sau din gradina proprie. Astfel, clientii se pot bucura de spatii verzi tot anul, gazonul imitand perfect iarba naturala. Pentru modele, puteti analiza oferta Hattrick Sport de aici: http://gazonsintetic.com.ro/gazon-sintetic-pentru-decor/.

Avantaje in amenajarea cu gazon artificial

Gazonul sintetic se intretine usor si se adapteaza unor medii diverse de lucru. Singura procedura mai mare este cea de montare. O data realizata montarea, lucrul necesar pentru intretinerea gazonului scade considerabil fata de ingrijirea gazonului natural.

In timpul iernii, curatarea gazonului de zapada nu necesita mai mult de 2 ore, iar amatorii de sporturi in aer liber se pot bucura de un spatiu optim de joc pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Folosirea in fabricarea gazonului artificial a unei tehnologii de ultima generatie permite imitarea perfecta a gazonului natural sau a ierbii. In plus, gazonul sintetic rezista fara probleme in fata unor conditii meteo neprielnice, nu este deteriorat de ploaie sau vant, nu necesita ingrijiri pe perioade lungi de timp, iar beneficiarul nu se confrunta cu cresterea buruienilor sau a altor plante nedorite pe langa firul ierbii.

La Hattrick Sport fiecare client beneficiaza de conditii certificate de lucru, iar atitudinea angajatilor este una profesionista si serioasa in prelera oricarei comenzi. Lucrarile cu gazon artificial beneficiaza de garantie, iar compania in sine detine toate certificatele necesare in domeniu.

admin

admin