Embleme brodate – Simbol al echipei si mijloc de promovare pentru companie

broderie-kp7vw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniformele sunt de multe ori evitate de catre membrii unei echipe. Printre motive se numara dorinta de a te imbraca dupa bunul plac sau dorinta de a fi intr-un fel diferit. Totusi, personalizarea unei piese de imbracaminte cu un semn sau simbol comun poate fi de bun augur, conferind unitate in orice grup. O varianta potrivita, eleganta si durabila o reprezinta emblemele brodate. Acestea pot fi realizate pornind de la un logo, un simbol, un motto si pot fi rapid executate. Ideea de a face embleme brodate poate reprezenta o metoda de promovare si personalizare in acelasi timp.

Arta si utilitate – Promovare prin embleme brodate realizate de Hyperion Trade

In Romania, Hyperion Trade colaboreaza cu societati din toata tara in domeniul personalizarii pe baza de broderii. Broderia in sine reprezinta o arta si prin natura ei aduce un plus de eleganta. Brodarea pe embleme a unor simboluri corporative creeaza echipe si accentueaza apartenenta la un grup.

Personalizarea unui articol de imbracaminte cu embleme brodate poate reprezenta si un mijloc de reclama. Aceasta metoda de publicitate indirecta cuprinde toate persoanele cu care intra in contact un angajat care are la vedere emblema brodata. Astfel serviciile oferite sunt asociate foarte usor cu compania furnizoare, numele este intiparit in mintea clientului prin vizualizarea repetate a siglei sau a culorilor reprezentative pentru compania respectiva. Este o metoda ieftina si simplu de realizat cu efecte pe termen lung si care cuprinde un public tinta larg.

Brodarea emblemelor este o metoda ce se preteaza atat companiilor din mediu privat, cat si institutiilor publice. La Hyperion Trade se pot pregati embleme brodate pentru echipe din diverse firme, dar si pentru scoli, muzee, militari, politisti si alte categorii similare. Procedura de lucru permite realizarea unor broderii ce pun in valoare apartenenta utilizatorului, dar si confera un aspect placut, elegant, chiar in hainele de lucru.

Firme din domeniul turistic, precum pensiunile, hotelurile, restaurantele, dar si din cel sportiv, sunt clienti des intalniti in portofoliul Hyperion Trade. Produsele personalizate pot fi diverse articole de imbracaminte, prosoape, lenjerii, fete de masa, batiste, huse diverse. Mai multe modele, puteti vizualiza aici: www.broderie-ro.ro.

Embleme brodate cu masini de brodat  – avantaje pentru fiecare client

Alegerea de a broda embleme, logouri sau ecusoane aduce cu ea si diferite avantaje. Printre cele mai importante se numara si durabilitatea acestor produse. Fiind realizate cu tehnologie moderna, de ultima ora, lucrarile Hyperion Trade sunt de o calitate inalta, rezistente in timp atat in fata uzurii externe, cat si la spalat, de exemplu.

Design-ul unic este un alt avantaj al emblemelor brodate. Ele confera unitate si exclusivitate unei echipe, toti membrii putandu-se evidentia prin aceleasi caracteristici vizuale.

Ca metoda de realizare, toate broderiile produse la Hyperion Trade sunt realizate computerizat, iar masina de brodat transpune formatul primit digital printr-un program special. La cerinta clientilor, pot fi realizate si mostre sau diverse modele 3D.

Pentru comenzi, clientii pot scrie un mail cu cerinta lor specifica la adresa de email: office@broderie-ro.ro.

admin

admin