Gedas, cerberul locuintei tale

Gedas, cerberul locuintei tale

Gedas, cerberul locuintei taleAi o locuinta noua sau vrei sa instalezi la scara blocului in care locuiesti un videointerfon performant si nu stii la cine sa apelezi? Daca da, firma Gedas din Bucuresti iti sta la dispozitie cu cele mai noi si mai moderne kituri de interfon pentru tine. Calitatea deosebita a acestori kituri este dublata de profesionalismul acestei firme de renume din Bucuresti.

Ce este videointerfonul?

Videointerfonul este in zilele noastre un accesoriu indispensabil oricarei cladiri, fie ca este sediul unei firme, bloc cu apartamente sau casa ta. Videointerfonul ii ofera posibilitatea vizitatorului de a vorbi de la intrare cu tine sau cu cel pe care vrea sa il viziteze si tot el asigura securitatea imobilului, in sensul ca nu se poate patrunde decat daca are „cheia de acces” sau consimtamantul dat de un post interior.

Videointerfoanele digitale sunt un pas inainte fata de interfoanele clasice. Ele se remarca in primul rand prin tastatura digitala de tip touch cu care vin echipate. In continuare este pastrata si functia de cititor de proximitate a cardului cu care se realizeaza accesul, ce se poate face prin citirea de la distanta de aproximativ 9 cm.

O noua functie aparuta la videointerfon, aceasta fiind o facilitate deosebita, este cardul de acces ce comunica prin radiofrecventa si este sesizat de interfon care deschide automat usa, lucru ce te ajuta in cazul in care ai mainile ocupate cu bagaje. Noul tip de tastatura digitala este de tip touch si prezinta siguranta in functionare, dat fiind faptul ca au fost scoase componentele mecanice si pot lucra si la temperaturi de sub zero grade, situatii in care alte componente s-ar bloca. Apelarea abonatilor videointerfoanelor este selectiva si automata, de la unu pana la trei digiti, aceasta face ca apelul sa fie efectuat pentru orice numar de apartament, fara introducerea a unul sau doua zerouri in fata acestuia.

Datorita modului in care sunt proiectate si realizate, punerea in functiune si depanarea videointerfoanelor se face foarte repede, datorita simplitatii montajului. Centrala indica un cod de eroare care arata in mod specific anumite probleme de sistem.

Posturile interioare sunt inteligente, adica sunt capabile sa memoreze numarul de apartament. De asemenea pot sa aibe si functia de sonerie de apartament, acest lucru se poate realiza simplu, cu un cablu cu doua fire si un intreruptor de sonerie. In acest mod, postul de videointerfon se va transforma si intr-o sonerie de apartament, sunetul emis de acesta fiind altul decat cel de videointerfon.

Videointerfonul permite gestionarea mult mai sigura a cartelelor deoarece aceasta se face alocand fiecarui apartament un numar de cartele solicitat. In cazul pierderii uneia din cartele, se va sterge doar locatia unui singur apartament, iar prin reprogramarea cartelelor ramase, cele ce au fost pierdute nu vor mai avea acces in imobil. Videointerfonul este dotat si cu senzor de lumina ce determina iluminarea tastaturii pe timp de noapte. La cerere, senzorul de lumina poate comanda si o lampa pentru iluminarea intrarii in imobil.

Iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate si montate de catre firma Gedas din Bucuresti. Calitatea deosebita a produselor este dublata de experienta si Gedas, cerberul locuintei tale1profesionalismul angajatilor firmei. Colaborarea ta cu aceasta firma reprezinta un succes garantat.

Daca ai nevoie de un kit videointerfon, ia legatura cu firma Gedas. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021.222.90.73, 0723.35.40.48 si 0722.38.44.99 sau trimite un e-mail pe adresa gedas.automatic@yahoo.com .

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre paturi de spital.