O baie moderna si curata cu rigola faiantabila pentru cabina de dus

Cu ajutorul unor rigole faiantabile pentru cabina de dus apa care va curge la dus, o data ce va ajunge pe podea, va fi condusa direct spre sistemul de colectare a apelor menajere. Pe scurt, daca doriti o baie mai curata, moderna si dotata cu toate utilitatile de care e nevoie, iata o rigola faiantabila pentru cabina de dus: http://www.shop-einstal.ro/echipamente-sanitare/rigole-cabina-dus/sifon-tip-rigola-faiantabila-pentru-cabina-dus-cu-gratar-inox-890mm.html.

Fie ca preferati un dus sau o baie, nu ezitati sa va informati cel putin asupra unei rigole faiantabile pentru cabina de dus

De multe ori, mai ales in zilele noastre, un dus este o alternativa ideala a unei bai in cada. E mai rapid si parca de multe ori si mai eficient. Ei bine, uite si o rigola faiantabila pentru cabina de dus care va sustine acesata idee. Cu ajutorul acesteia apa va fi directionata direct spre sistemul de scurgere a apelor menajere si mai mult decat atat, nu se va imprastia in toata baia.

Asadar, aceste rigole pentru cabina de dus nu sunt doar functionale, sunt si foarte estetice. Intreaga baie va arata mult mai bine astfel, tinand cont de asemenea de elementele utilizate in ea, desigur.

Este important in cele din urma ca si o baie sa fie si estetica, intrucat aceasta va fi folosita mai mereu, atat de rezidentii unei locuinte, cat si de musafiri.

O rigola faiantabila pentru cabina de dus cu functionalitate aparte

O rigola faiantabila pentru cabina de dus trebuie sa fie si foarte rezistenta, intrucat mediul din baie in sine va fi unul cu o umiditate ridicata. Asadar, va trebui sa fie rezistenta la umiditate si deopotriva la schimbarile de temperatura. Rezistenta la uzura este si ea un aspect esential, astfel ca toate aceste conditii la un loc sunt in mare parte definitorii ale comfortului pe care o baie le va oferi.

Baia este o incapere foarte importanta in orice locuinta, astfel ca este extrem de important si ca si aceasta sa fie una comfortabila si simplu de utilizat. Daca va starneste cel putin interesul, Uite o rigola faiantabila pentru cabina de dus: http://www.shop-einstal.ro/echipamente-sanitare/rigole-cabina-dus/sifon-tip-rigola-faiantabila-pentru-cabina-dus-cu-gratar-inox-890mm.html. Acest sifon pvc are garda hidraulica antimiros, este demontabil si usor de curatat, are picioruse de montaj reglabile, suportul sau se poate placa cu marmura sau piatra, gresie sau faianta.

Cert este ca daca va doriti o baie comfortabila si cu o functionalitate considerabila, este foarte important sa apelati la un magazin specializat in domeniu, unde sa va bazati pe calitatea produselor si pe seriozitate si ajutorul expertilor in domeniu.

Tendintele actuale in amenajari tind clar spre spatii deschise, iar cand vine vorba de bai, un dus cu rigola poate fi cea mai buna alegere. Se poate opta fie pentru o cadita deci, fie pentru impermeabilizarea zonei de dus. Se va impermeabiliza suprafata sapei, apoi se va monta o folie hidroizolanta si apoi adeziv impermeabil pentru placarea ceramica, fiind recomandat si un chit de rosturi impermeabil. Astfel se va reusi evitarea infiltrarii. Pantele de minim 5 % ale pardoselii catreĀ  rigola faiantabila pentru cabina de dus va ajuta la evitarea strangerii apei in colturi. Mai multe informatii veti regasi dupa cum am mentionat si online: http://www.shop-einstal.ro/

admin

admin