Glowmania.ro – Nicio petrecere moderna fara lampioane!

lampioane-zburatoare-inima-colorateIn ultimii ani, in momentele de petrecere organizate in are liber, de la cele generale precum Craciunul, Revelionul, si pana la cele particulare, zile de nastere, onomastici, inaugurari de companii, alaturi de clasicele focuri de artificii au inceput sa apara treptat si acele deosebite forme luminoase care plutesc pe cer, numite lampioane zburatoare. Emotionante pe cerul instelat, acestea creeaza o amintire unica pentru orice invitat sau participant la eveniment. Pe langa efectul visual deosebit, se crede ca aceste lampioane au si efect pozitiv asupra celui care le lanseaza, alungand neplacerile si indeplinind dorintele scrise si atasate de ele.

Daca va aflati in postura de a organiza o petrecere deosebita, care sa beneficieze de cele mai originale si deosebite idei, in cadrul magazinului online GlowMania.ro puteti gasi o gama diversificata de produse destinate petrecerilor, printre care si aceste lampioane zburatoare. Aceste creatii speciale functioneaza dupa principiul baloanelor cu aer cald. Sunt confectionate din hartie de orez, fixata pe un cerc din bambus si au prins, la baza, la intersectia dintre doua sau patru fire metalice, un mic arzator – o bucatica de ceara. Cand ceara este aprinsa, mica flacara incalzeste aerul din interiorul lampionului, facandu-l sa se inalte. Lampioanele zboara atata timp cat flacara este aprinsa, dupa care coboara incet spre sol. Materialele folosite, in prezent, pentru lampioane, sunt biodegradabile si ignifuge, astfel incat acestea nu prezinta nici un pericol de incendiu.

In tara noastra, observam in ultimul timp cum lampioanele sunt tot mai frecvent utilizate de romani pentru crearea unor momente unice, la diverse evenimente. Aceste obiecte decorative functioneaza pe principiul baloanelor cu aer cald, fiecare lampion avand o lumanare, care, odata aprinsa, incalzeste aerul din interiorul felinarului, iar acesta se ridica. Dupa terminarea dozei de ceara, lumina se stinge, iar lampionul pluteste inapoi spre pamant.

Chiar daca sunt prezente de ceva vreme si in spatiul european, lampioanele zburatoare (lampioanele celeste) apartin, prin traditie, lumii asiatice. Exista in imaginea acestor lampi fragile, facute din hartie de orez, inaltate pe cerul noptii, un farmec aparte, ceva indescriptibil, poetic, atragator, mistic. Se pare ca, in cultura chinezeasca, lampioanele sunt prezente inca din secolul al III-lea i.Hr. si aprinderea lor avea rolul de a alunga spiritele rele.

Din gama de lampioane zburatoare oferite de magazinului online Glowmania.ro se numara:

– Lampioane zburatoare in forma de inima colorate: recomandate pentru nunta, aniversari si alte evenimente romantice. Cu ajutorul lampioanelor zburatoare in forma de inima creati o atmosfera unica la orice eveniment, acestea inlocuind cu succes artificiile. Avand o dimensiune mare (inaltime 100 cm, latime 60 cm, 40 cm diametrul bazei) lampioanele zburatoare in forma de inima se vor evidentia de la distanta fata de lampioanele de forma clasica.

– Lampioane zburatoare clasice colorate: ideale pentru decorarea nuntii sau a oricarei petreceri. Aceasta alternativa, mult mai accesibila si mai ieftina, poate inlocui cu succes focurile de artificii costisitoare creeand o atmosfera placuta.

 Lampioane zburatoare Smiley face: concepute initial ca o modalitate  de semnalizare militara pentru a putea fi vazute de la mare distanta, lampioanele zuratoare smiley face se folosec cu precadere la evenimante festive, inlocuind cu succes focurile de artificii.

– Lampioane zburatoare Vrajitoare Halloween: se aseamana ca aspect si functionalitate cu baloanele cu aer cald. Concepute initial ca o modalitate  de semnalizare militara pentru a putea fi vazute de la mare distanta, lampioanele zburatoare Vrajitoare Halloween se folosec cu precadere la evenimante festive, inlocuind cu succes focurile de artificii. Lampioanele Vrajitoare Halloween sunt ambalate individual pentru a evita contactul cu umezeala. Fiecare lampion Vrajitoare Halloween contine  propriile celule de combustie pentru usurinta maxima la aprindere si instructiuni clare de folosire prezentate prin imagini .

Cum intrati in posesia produselor cumparate de pe GlowMania.ro?

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Comenzile se expediaza de luni pana vineri, iar cele din weekend au prioritate fata de comenzile primite in zilele de luni si marti. Coletul cu produsele pe care le-ati ales poate fi expediat prin: Posta Romana sau Curier.

Date de contact:

-email la: comenzi@glowmania.ro

                  office@glowmania.ro

-telefon: 0745-068076 / 0258-830053

Articol oferit de 2biz.ro!