Grinda tip H20

grinda tip h20

grinda tip h20

Firmele specializate dispun si comercializeaza de game variate de produse precum si de utilaje ce sunt destinate companiilor de constructii ce doresc solutiile cele mai bune pentru problemele acestora. In acest fel, companiile ofera multe tipuri de produse ce fac parte din seria grinda tip H20, noi dar si second hand, in mare parte importate din statele UE.

Ele sunt create astfel incat sa vina in ajutorul lucrarilor de constructie ce implica in primul rand turnarea de placi de beton, acestea fiind utilizate la sprijinirea lor. Grinzile tip H20 sunt din lemn avand cea mai buna calitate, lemn care a fost tratat in prealabil.  Vopsit in asa fel incat sa reziste in primul rand la umiditate, sa nu adere la beton, grinzile fiind nevoite sa faca fata sarcinilor extreme.

Solutii practice ale grindei tip H20

Specialistii EdilRent, incercand sa ofere clientilor solutiile cele mai bune pentru nevoile lor actuale dispun si utilizeaza numeroase astfel de grinzi tip H20 ce sunt de regula importate din UE, fiind atat de clasa I, respectiv grinda ce e creata integral din lemn si tratate de rasionoase ce dispun de ceea ce se numeste in termeni tehnici – brat median integral fabricat din lemn de rasinoase ce au fost incleiate in asa fel incat sa poata dispune de flexibilitate extinsa. Produsele acestea pot sa fie comandate direct din stoc, dar pot si sa fie aduse la comanda, tinandu-se cont de necesarul clientilor. Deasemenea, acestea pot sa fie noi, dar si second-hand.

In ceea ce priveste pretul, ele depind in mare parte de care e numarul de produse dorite precum si de lungimea acestora. Sunt disponibile lungimile standard, respectiv cele de 245 cm si cu o greutate care ajunge la 12,5 kg, sau cele de 265 cm avand 13,3 kg, cele care au 290 cm cu 14,5 kg, de 330 cm si  16.5 kg.

Se pot gasi si grinde de 360 cm avand greutatea de 19,5 kg, de 390 cm, 450 cm si 490 cm avand 24,5 kg, cele cae au lungimea de 590 centimetri si 29,5 kg. Pot deasemenea sa fie comandate si unele masuri atipice folosite pentru nevoi ceva mai speciale.

Procesul de fabricatie al acesteo grinde tip H20 implica utilizarea unui lemn de rasinoase, usor si rezistent, ele fiind considerate solutiile perfecte pentru utilizarea lor in medii cu multa umiditate. Mai mult decat atat, miezul e format din trei straturi ce pot sa confere atat fiabilitate cat si flexibilitate. Imbinarea lor se face utilizandu-se niste flansele in trei dinti, care au capetele inchise in protectii metalice si ofera suprafata mare de contact si rezistenta sporita la socuri specifice ca si la incarcari consistente.

Utilizarea grinzilor

Orice fel de grinda tip H20 are durata foarte mare de viata cu precadere daca sunt utilizate in mod corespunzator si cu respectarea indicatiile producatorilor.

Aceste grinde sunt utilizate la cofraje,  pentru turnarea de placi din beton, cu dimensiuni diferite. Acest grinzi poata denumirea de – grinda tip H20 pentru ca dimensiunea standard este de 20 de centimetri in latime, cu o lungime variabila.

admin

admin