Grup electrogen diesel

grup electrogen diesel

Doriti achizitionarea unui grup electrogen diesel? Societatea Mix Equipment din Oradea va pune la dispozitie o varietate de produse de acest fel ce detin diverse caracteristici astfel incat sa puteti alege modelul care corespunde necesitatilor si cerintelor voastre. Bineinteles, pe langa comercializarea propriu-zisa a produselor disponibile in stocul sau, compania va intampina si cu servicii de consultanta de specialitate astfel incat sa achizitia finala sa fie cea care corespunde aplicatiilor specifice viitoare.

Ce este un grup electrogen?

Dupa cum am specificat anterior, un grup electrogen este un echipament care are functia de a genera si furniza energie electrica; un motor termic alimentat cu benzina, GPL sau motorina (in acest caz) ce pune in miscare rotorul unui alternator care produce o tensiune electrica, la bornele infasurarilor.

Caracteristici grup electrogen diesel

Un grup electrogen diesel este un generator de curent care se poate utiliza atat in aplicatii rezidentiale, cat si in aplicatii industriale sau in orice alt domeniu in care energia electrica este esentiala pentru desfasurarea optima a anumitor activitati. Variantele constructive pe care le comercializam se regasesc in 2 modele: de tip deschis sau carcasat, ce sunt inglobate in containere speciale care au rolul de a atenua zgomotul produs in timpul functionarii. Pot fi comandate intr-un mod automat sau manual, in functie de specificatiile fiecaruia. In ceea ce priveste puterea grupurilor electrogene, aceasta variaza intre 9 kVA si 3500 kVA pentru modelele Visa si intre 30 kVA si 650 kVA pentru modelele marca 2H Energy. Motorizarea utilizata este FPT-Iveco, produsele carcasate formand doua grupuri distincte: Standard si Rental, carora (si grupurilor deschise) li se adauga o gama de generatoare marine- intr-o  gama care acopera o plaja de 40 si 135 kVA.

Domenii de utilizare grup electrogen

grup electrogen dieselUn grup electrogen diesel se utilizeaza cu succes in regim de functionare continua (cand posibilitatea de contectare la o retea de distributie a energiei electrice este inexistenta sau cand aceasta este prea costisitoare sau ridica probleme tehnice deosebite) sau in regim de interventie in caz de avarie (ca sursa auxiliara independenta in cazul in care reteaua primara de alimentare cu energie nu poate fi accesata). Iata cateva exemple de aplicatii unde putem intalni aceste echipamente: alimentarea cabanelor sau altor cladiri izolate, alimentare de utilaje, nave, platforme maritime, pentru spectacole, concerte si evenimente, pentru scopuri militare, s.a.

Despre Mix Equipment

Societatea Mix Equipment din Oradea activeaza in domeniul comercializarii de echipamente si dispozitive industriale „motorizate”. In decursul timpului, compania a reusit sa se evidentieze fata de competitorii sai, prin intermediul produselor de calitate comercializate, preturilor mici si valorilor pe care le promoveaza in fiecare colaborare pe care o intreprinde. Parteneriatele stabile pe care le-am dezvoltat cu producatori importanti si renumiti din acest domeniu, precum si numarul mare de clienti care au apelat la ajutorul nostru, reprezinta o dovada a capabilitatii companiei in ansamblul sau. Oferta de produse pe care o punem la dispozitia voastra este una diversificata si larga, ce cuprinde atat grup electrogen diesel, cat si generatoare de sudura, motopompe, instalatii de irigat si multe altele.

Pentru mai multe informatii despre oferta Mix Equipment, nu ezitati sa ne contactati.