EUForaje.ro – Catalogul firmelor de foraje din Romania

euforajeCand spunem foraj, intelegem ansamblul operatiilor care se efectueaza pentru a construi o sonda sau ansamblul operatiilor de faramare sau de aschiere a rocilor din pragul gaurii de sonda, care se executa in vederea adancirii acesteia. Dupa anii 2000, progresele din domeniul forajului au condus la cresterea importantei si eficientei economice a acestui proces industrial de mare concentrare industriala. Lucrarile de foraj se realizeaza in absolut toate judetele tarii, indiferent de forma de relief. In cazul in care aveti nevoie de forari puturi, forari verticale, reconditionari desnisipari puturi de apa, foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de utima generatie atat vertical cat si orizontal, puteti alege si contacta acum o firma de foraj prin intermediul portalului euforaje.ro.

Gratie acestui site puteti sa beneficiati de oferte bune din punct de vedere al pretului atat pentru executia lucrarii cat si pentru materiale necesare desfasurarii ei, astfel incat puteti economisiti timp si bani. Asadar, din postura de clienti aveti ocazia de a cauta toate firmele de foraje puturi din România cu sortare si cautare in functie de tipul de firma, judet si oras. Pe de alta parte, daca detineti o firma, puteti incarca portofoliul firmei dumneavoastra cu fotografii si filmari video ale lucrarilor de foraj. De asemenea, tot aici puteti oferi spre vanzare utilaje, materiale si echipamente, toate cu o prezentare foto video. Utilizatorii pot vota si contacta direct firma dumneavoastra.

Portalul EUForaje este divizat in sectiuni care va ofera informatii si firme de foraje puturi din Romania:

– Foraje puturi de apa: forari fantani, foraje orizontale, piloni forati si studii hidrologice organizate pe judete. In aceasta sectiune veti intalni firmele de foraj din Romania alaturi de serviciile, ofertele si preturile practicate de acestea. Firme de foraj ce executa foraje si amenajari pentru alimentare cu apa. Alegeti judetul in care intentionati sa executati o lucrare de foraj si veti gasi o lista a principalelor firme de foraj din zona dumneavoastra. Totodata, aici veti regasi firme specializate in realizarea de studii hidrologice si documentatia aferenta lucrarilor de foraj. Pentru a promova compania dumneavoastra de foraj in acest site, puteti sa inregistrati firma de foraj accesand pagina adauga firma.

– Foraje orizontale: forari orizontale urbane pentru subtraversari drumuri si intersectii in locuri greu accesibile. Pentru toata gama de lucrari de subtraversare drumuri si retelistica, fie ca este vorba de canalizare sau conducte de gaz si cabluri elecrice, aici gasiti firme ce pot efecta lucrari de subtraversari drumuri. Subtraversarea de drumuri este o lucrare ce se executa cu un utilaj de foraj dirijat. Utilajele de foraje orizontale dirijate sunt utilizate pentru subtraversari orizontale si forare orizontala, acestea sunt foate utile in zonele in care nu se pot executa sapaturi normale pentru impamantarea tevilor, cablurilor si a instalatiilor de apa sau gaz.

Tot in cadrul portalului EUForaje.ro mai puteti accesa sectiunea care va ofera informatii referitoare la oferte de vanzare a materialelor si a utilajelor de foraj. Fie ca doriti sa achizitionati bentonita, fluid de foraj, tubulatura din PVC, oferte utilaje de foraj noi si second hand cat si piese de schimb, sau doriti sa inchiriati utilaje si echipamente, aici gasiti oferte bune de pret cu posibilitatea de a contacta direct firma.

Nu in ultimul rand, site-ul din domeniul forajului va prezinta si lista firmelor capabile sa intreprinda studii geotehnice si studii hidrogeologice in Romania. Studiul geotehnic este o documentatie tehnica necesara la construirea, extinderea sau consolidarea unui obiectiv, in vederea furnizarii informatiilor necesare proiectarii acestuia, obtinuta dupa parcurgerea etapelor urmatoare: cercetarea  terenului de fundare,  prin  executarea  unuia sau mai multor foraje geotehnice, prelevarea de probe tulburate si netulburate  si cercetarea specifica. Toate acestea formeaza in final un studiu geotehnic.

Mai multe detalii, puteti gasi si pe canalul nostru de youtube: http://www.youtube.com/user/forajeputuriapa

admin

admin