Helinick – Sisteme de conferinta pentru o comunicare profesionala de calitate

Sisteme de conferinta

Sisteme de conferintaDe la intalniri de afaceri, congrese politice interne sau internationale, tratate politice, intalniri economice sau diferite mitinguri intre structuri politice si educationale, cu toate sunt evenimente la care o buna comunicare intre parti este un aspect vital pentru rezultate scontate. In zilele noastre, pentru a putea colabora cu succes, comunicarea este raspunsul, insa cel mai important este modul in care ea este realizata, mai precis mijloacele tehnice. Intrucat emiterea mesajelor si a informatiilor cat mai precise si clare este elementul cheie al comunicarii, compania Helinick va sare in ajutor si va pune la dispozitie sisteme de conferinta si congres profesionale care sa faciliteze comunicarea intre dumneavoastra si partenerii pe care ii aveti in diferite domenii de activitate.

Sisteme de conferinta Helinick – Precizia si inteligibilitatea tuturor conferintelor!

Data fiind importanta rezultatelor oricaror negocieri, in ziua de azi niciun discurs nu trebuie lasat sa se desfasoare fara cele mai bune mijloace tehnice care exista pe piata. In absolut nicio intalnire, discursul nu trebuie lasat la voia intamplarii, si asta deoarece comunicarea este critica in sistemele de sonorizare dedicate tuturor domeniilor, de la cel al afacerilor sau evenimentelor, pana la cel politic. Aceste considerente fac ca specialistii Helinick sa abordeze configurarea oricarei solutii audio luand in considerare acest aspect atat de important.

Intrucat nevoia de comunicare clara si precisa este primordiala, compania Helinick va vine in ajutor cu sisteme de conferinta deosebit de eficiente si utile in: centre de afaceri,  sali conferinta, institutii publice si alte numeroase aplicatii. Sistemul de conferinta oferit de firma din Bucuresti ofera o functionalitate exceptionala si libertatea desfasurarii de conferinte si seminarii in locatii de mici si de mari dimensiuni.

Componentele de ultima generatie care compun sistemele de conferinta Helinick fac ca acestea sa poata acoperi toata gama de configuratii de la cele pentru intruniri internationale pana la cele pentru salile de consiliu. Totodata, sistemul ofera o serie de avantaje care vor facilita operarea si instalarea echipamentelor. Acestea au un design atractiv si ofera posibilitatea configurararii unui numar de pana la 150 de unitati. In plus, datorita flexibilitatii sistemele pot fi dotate si cu echipamente de afisaj LCD care furnizeaza permanent toate informatiile necesare participantilor la conferinte si discutii.

Caracteristicile acestor sisteme de conferinta de la Helinick!

Designul atractiv si flexibilitatea in operare nu sunt singurele caracteristici ale acestor sisteme de conferinta puse la dispozitia celor interesati de catre firma Helinick. Ele mai sunt caracterizate si de inteligibilitatea excelenta a vorbirii cu functie de suprimare reactie pozitiva; inregistrarea si redarea digitala (MP30); sistemul complet de discutii; posibilitatea de interfatare cu alte echipamente (traducere simultana, multimedia, sonorizare), precum si utilizarea in egala masura in configuratii fixe sau mobile.

Compania Helinick va propune un sistem digital menit sa asigure o mare flexibilitate de configurare pornind de la nivel mic si mediu pana la cele mai mari cu pana la 4000 de unitati de discutie realizat prin conectarea si managementul mai multor unitati centrale. In cadrul unui panou de afisaj LCD, vor fi afisate toate informatiile necesare participantilor la discutii. Aplicarea unor tehnologii avansate de redare acustica, afisaj si control permit informarea permanenta a participantilor privind desfasurarea conferintei.

Astazi, majoritatea conferintelor sunt medii la care participa un numar insemnat de persoane. Pentru aceste intruniri, sistemul de conferinta digital Helinick este solutia de management a discutiilor sau conferintelor cu un numar mare de participanti. Acesta permite realizarea functiilor complexe de gestiune a discutiilor, traducerea simultana sau accesul controlat prin ID card.

Avand in spate peste 20 de ani de activitate, compania Helinick ofera, pe langa aceste sisteme de conferinta, si produse din domeniul securitatii si sigurantei, precum sisteme de supraveghere CCTV, sisteme antifurt, sisteme de interfonie, dispecerate de securitate.

Date de contact:

Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

013911, Bucuresti, Romania

Tel: +(4021) 404 44 44

Tel: +(4021) 404 44 00

Fax: +(4021) 404 44 30

Fax: +(4021) 404 44 20

Email: office@helinick.ro

Articol oferit de 2biz.ro.