Sablare sticla- Imperial Glass!

sablare sticla

sablare sticla

Esti in cautarea unor experti care sa-ti puna la dispozitie serviciul sablare sticla la cele mai avantajoase preturi? Raspunsul perfect il reprezinta Imperial Glass! Compania produce si comercializeaza pereti de sticla securizata, pereti de sticla ficsi, pereti de sticla mobili, pereti de sticla mobili tip parcare. Procesele de productie sunt controlate in fiecare etapa, finisarile si prelucrarile sticlei fiind realizate la standarde inalte de calitate, pe o linie de productie moderna, dotata cu ultimele tehnologii.

Sablarea sticlei reprezinta o tehnica ce se utilizeaza foarte des  in industria sticlei. Sticla sablata are rolul de a infrumuseta si de a conferi o eleganta aparte unei incaperi.

Sablarea este cunoscuta si sub denumirea de matuire a sticlei. In prezent exista o multime de mijloace prin intermediul carora  sticla poate sa devina mata, insa cea mai cunoscuta metoda o reprezinta sablarea.

Ce inseamna sablare sticla?  Sablarea reprezinta procedeul prin care sticla este suflata cu nisip, pe o anumita suprafata. In functie de preferintele fiecarui client, sticla sablata poate fi complet mata, uniforma sau sablata pe anumite parti ( asta in cazul in care se doreste un anumit model).

De ce sa apelezi la Imperial Glass pentru sablare sticla?

Sticla sablata este la moda datorita faptului ca, oamenii au inceput sa o folosesca tot mai des pentru amenajarile interioare. Daca te-ai gandit sa iti amenajezi locuinta, atunci ia in calcul varianta utilizarii sticlei sablate. Sticla sablata  se poate utiliza pentru decorarea usilor, a ferestrelor, putand in felul acesta sa ofere unicitate si o eleganta aparte. Sablarea sticla este relativ simpla insa rezultatele sunt cu siguranta deosebite.  Designerii sunt de parere ca, designul care se obtine prin aceasta metoda ( sablare sticla), permite realizarea diferitelor designuri, atat in cazul ferestrelor cat si al usilor, dar si pentru pereti despartitori.

Cum se realizeaza sablarea sticlei? Exista mai multe procedee de matuire ale sticlei, insa cel mai cunoscut este procedeul  mecanic.  Prin acest procedeu, sticla este supusa presiunii unui jet de particule cu nisip. Pe langa nisip se mai pot folosi si alte materiale, precum:

  • materiale care nu sunt metalice, precum: zirconiu, nisip de granat
  • materiale metalice si anume: bronz, fonta dura , etc
  • materiale nemetalice artificiale: zgura de perle ceramice, de fier sau zgura de cupru
  • materiale organice precum: perle de nailon, etc

Asa cum am mai mentionat, sticla sablata este un material foarte elegant si utilizat in prezent in amenajarile interioare. Acest tip de sticla se foloseste pentru infrumusetarea usilor, peretilor, ferestrelor, pentru instalarea paravanelor, pentru ridicarea peretilor despartitori precum si pentru constructia anumitor cabine de dus moderne.

In concluzie, daca vrei sa apelezi la sablare sticla pentru a-ti infrumuseta casa, apeleaza cu incredere la profesionistii companiei Imperial Glass si vei vedea ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale!

Iti doresti o locuinta moderna? Atunci sablare sticla de la Imperial Glass este alegerea perfecta!

Sticla sablata va oferi casei tale un plus de unicitate si un design atractiv. In plus, aceasta este rezistenta pentru o perioada indelungata de timp. Pe stocul Imperial Glass se gaseste sticla sablata in diferite nuante, din care tu sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine stilului si locuintei tale.

Pentru mai multe informatii despre sablare sticla, acceseaza pagina web www.imperialglass.ro sau contacteaza direct reprezentantii – 0724 088 222/ 0259 456 222.

admin

admin