Paveaza-ti aleea cu Telemarc!

Pavele-rosi-v1cf0Deseori avem plangeri legate de starea drumurilor romanesti, insa foarte rar observam ca si cele mai multe trotuare si alei pietonale se afla in aceeasi stare. Cu siguranta ti s-a intamplat macar o singura data sa iti murdaresti incaltamintea din cauza noroiului de pe trotuar rezultat in urma ploilor, chiar in centrul orasului, sau sa iti pierzi echilibrul din cauza denivelarilor sau a gaurilor din asfalt. Din fericire, situatia aleilor pietonale si a trotuarelor poate fi rezolvata cu usurinta, daca alegi sa apelezi la ajutorul firmei Telemarc! Telemarc iti pune la dispozitie o gama vasta de solutii de pavaj, printre care si pavele de diferite tipuri; acestea pot fi utilizate pentru pavarea aleilor pietonale, a trotuarelor, a curtilor interioare, a pietelor, a teraselor comerciale etc.

Avantajele pavelelor

Rapiditatea lucrarii – datorita dimensiunii pavelelor, acestea sunt foarte usor de manevrat si de montat; realizarea unui astfel de pavaj poate fi efectuata chiar si de catre o persoana cu cunostiinte minime in domeniu. In momentul in care decizi sa iti pavezi aleea utilizand pavele Telemarc, poti pur si simplu sa ceri sfatul expertilor nostri (pentru a afla care sunt produsele recomandate in cazul lucrarii tale) si sa treci la treaba!

Aspectul deosebit – existenta unei game vaste de pavele iti ofera o gama vasta de posibilitati; poti combina culori, poti crea modele deosebite si iti poti evidentia aleea intr-un mod foarte usor! Chiar si modelele simple vor fi mai atragatoare decat alte tipuri de pavaje, datorita formelor deosebite. Asorteaza culorile preferate si obtine un pavaj deosebit, pentru a-ti aduce zambetul pe buze de fiecare data cand privesti in jos!

Metoda ecologica de pavare – pavelele sunt produse ecologice, deoarece permit drenajul si aerisirea solului. Astfel, nu va trebui sa te ingrijorezi din cauza unui impact negativ asupra mediului inconjurator.

Rezistenta in timp – pavelele sunt realizate din materiale superioare din punct de vedere calitativ, fiind extrem de rezistente odata cu trecerea timpului. Diversele tipuri de pavele pot fi utilizate in orice tip de proiect, chiar si in zonele de trafic intens; mai mult decat atat, acestea vor rezista la intemperii si nu vor fi afectate de ciclurile repetate de inghet-dezghet.

Usor de intretinut – pavelele nu necesita eforturi suplimentare in momentul intretinerii. Mai mult decat atat,  in cazul in care o portiune s-a deteriorat odata cu trecerea timpului, nu vei fi nevoit sa refaci toata lucrarea; ai posibilitatea de a inlocui strict portiunea respectiva. Astfel, vei economisi atat timp, cat si resurse financiare.

Siguranta – pe langa protejarea mediului inconjurator, pavelele iti pot proteja si tie sanatatea; cu ajutorul acestora, se va obtine o suprafata antiaderenta, astfel incat nu va trebui sa te ingrijorezi in momentul in care pavajul este umed sau plin cu zapada. Mai mult decat atat, anumite tipuri de pavele (cum ar fi pavelele vibropresante) impiedica formarea baltilor pe suprafata pavajelor, astfel incat incaltamintea ta va fi in siguranta chiar si dupa o ploaie torentiala.

Telemarc iti pune la dispozitie mai multe tipuri de pavele:

–         Pavele gri;

–         Pavele rosii;

–         Pavele galbene;

–         Pavele vibropresante.

Preturile oferite de Telemarc sunt extrem de avantajoase, acesta fiind un alt beneficiu al alegerii pavelelor. Pentru a obtine o oferta, mentioneaza dimensiunea dorita.

Alege pavelele Telemarc! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul companiei: www.telemarc.ro!