Horeind- instalare masini de spalat industriale!

instalare masini de spalat industriale

instalare masini de spalat industriale

Stim cu totii ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta un lux. Foarte multe persoane detin o masina de spalat din simplu motiv, ca, aceasta le usureaza foarte mult munca in gospodarie, nemaifiind nevoie sa isi piarda timpul cu spalatul lenjerie ( fete de perna, cearsafuri, prosoape etc.) de mana. Insa, in domeniul HoReCa (restaurante, pensiuni , hoteluri, cluburi, cafenele) si spitale lucrurile stau altfel, deoarece curatenia este foarte importanta.
In hoteluri, pensiuni, restaurante,spitale, asternuturile sunt schimbate si spalate aproape zilnic fiindca regulile de igiena sunt foarte stricte. De exemplu, intr-un hotel sau o pensiune, asternuturile sunt schimbate dupa eliberarea fiecarei camere. Se intampla ca unii turisti sa stea cazati doar o noapte intr-un anumit loc, iar in cazul acesta lenjeria este schimbata zilnic.
In cazul restaurantelor si cafenelelor, servetelele si fetele de masa se pateaza aproape zilnic. Pentru ca totul sa arate impecabil, acestea trebuie sa fie inlocuite foarte des. Asadar, restaurantele si pensiunile au nevoie de masini de spalat industriale care sa faca fata cu succes nevoii de curatare a textilelor.
In ajutorul acestora vine compania Horeind. Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil, aceasta ofera clientilor cele mai diverse solutii si servicii in materie de spalatorie profesionala si curatatorie. Compania ofera garantia intretinerii lenjeriei de pat, lenjeriei de corp, fetelor de masa, draperiilor, pilotelor, huselor de pat , oferindu-le acestora o textura moale si un miros placut. Totodata, Horeind este un important furnizor de masini de spalat industriale.
Asadar, daca ai nevoie de instalare masini de spalat industriale, apeleaza cu incredere la Horeind.

Avantajele de care veti beneficia daca optati pentru instalare masini de spalat industriale de la Horeind!

Horeind comercializeaza masini de spalat industriale care satisfac cele mai exigente cerinte si nevoi ale clientilor ( restaurante, pensiuni, hoteluri etc).
Instalarea corespunzatoare a masinilor de spalat industriale este foarte importanta pentru functionarea acestora. De aceea este foarte important sa apelati la spacialistii in domeniu. Echipa cu experienta in domeniu a companiei Horeind va sta la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de serviciul instalare masini de spalat industriale. In acest fel, veti avea garantia ca acestea vor functiona pentru o perioada indelungata de timp fara a prezenta defectiuni.

Pentru instalare masini de spalat industriale apelati cu incredere la Horeind!

Compania Horeind dispune de o gama variata de modele masini de spalat industriale, dintre acesta, cele mai cautate fiind urmatoarele:
masini de spalat industriale seria MG6- puterea de centrifugare a acestei masini de spalat este foarte mare
masini de spalat industriale seria HS 6- sunt masini ergonomice, foarte simplu si usor de folosit. Sunt dotate cu tot ce trebuie daca se doreste utilizarea lor in spalatoriile profesionale.
Achizitionand masini de spalat industriale de la Horeind, veti beneficia de numeroase avantaje. Tot ce trebuie sa faceti, este sa aruncati o privire pe oferta companiei si sa va alegeti modelul de masina de spalat industriala de care aveti nevoie.
In concluzie, daca vreti sa beneficiati de calitate si garantie, optati pentru serviciul instalare masini de spalat industriale de la Horeind.Pentru mai multe informatii suplimentare, accesati pagina web www.spalatorii-textile.ro sau contactati reprezentantii – 0723 228 561/ 0726 385 162/ 0744 344 402.

admin

admin