Hrana umeda pentru pisici, felina dvs. asteapta un rasfat

hrana umeda pisici

hrana umeda pisici

Hrana umeda pentru pisici este recomandata din mai multe motive. Unul dintre acestea este ca favorizeaza digestia, iar altul va fi ca ea este pur si simplu gustoasa. Felina dvs. va considera aceasta hrana un rasfat. Desigur, trebuie sa va orientati spre hrana umeda pentru pisici potrivita, pentru a fi asa.

Alegeti ce aveti nevoie in materie de hrana umeda pentru pisici, alegeti calitatea

Cand vine vorba de hrana umeda pentru pisici, dupa cum am mentionat, alegerile sunt multiple. Exista insa unele aspecte de care poate veti dori sa tineti cont cand vine vorba de o astfel de hrana, cum ar fi necesitatile calorice ale felinei dvs. anumite ingrediente care ii sunt sau nu necesare, nivelul de energie pe care felina dvs. il consuma si asa mai departe.

O hrana umeda pentru pisici va favoriza digestia unei feline pentru ca aceasta contine mai multa apa. Daca felina dvs. nu consuma prea multa apa, atunci acest tip de hrana este foarte potrivit. Pe de alta parte, daca felina dvs. are probleme de digestie, de asemenea acest tip de hrana va fi recomandat. Unii medici veterinari vor recomanda chiar o hrana umeda pentru pisici pentru anumite afectiuni. Aceasta hrana este si mult apreciata de catre pisicute si astfel e mai simplu sa va asigurati ca ele sunt hranite corespunzator.

Ce inseamna alimentatia sanatoasa pentru felina dvs.?

O alimentatie sanatoasa pentru felina dvs. va face ca si aceasta sa aiba si o blana mai matasoasa, va impiedica partial si caderea parului acesteia, va ajuta la mentinerea unui nivel de enrgie corespunzator si asa mai departe.

Astfel, daca va ganditi sa va orientati spre o hrana umeda pentru pisici, alegeti sa va orientati spre calitate: www.novafood.ro. Hrana umeda se mai recomanda si felinelor foarte micute sau celor foarte in varsta. In ambele cazuri, aceasta hrana umeda pentru pisici este recomandata datorita unor posibile probleme dentare existente, care nu permit pisicii sa se hraneasca cu hrana uscata in mod corespunzator.

Unii aleg de pilda sa amestece o hrana umeda pentru pisici cu una uscata. Acest lucru poate fi si el unul potrivit si necesar chiar uneori. Daca de pilda felina dvs. este mai “pretentioasa”, puteti amesteca o hrana uscata cu una umeda, e posibil sa fie mai mult pe gustul ei.

Cert este ca e bine sa alegeti o hrana pentru pisici de calitate, care sa contina desigur nutrientii necesari zilnic felinei dvs. Astfel veti evita imbolnavirea ei, sau lipsa de energie sau alte boli care o pot afecta nu doar pe ea, ci si pe dvs. Nu ezitati sa apelati la sfatul expertilor in domeniu, e mai bine sa fiti siguri decat sa ghiciti in astfel de cazuri: www.novafood.ro.

De la feline de rasa la unele ce nu sunt de rasa, de la pisicute la felinele mai in varsta deja, e putin probabil sa regasiti una careia sa nu ii placa hrana umeda pentru pisici. Insa trebuie sa va asigurati si ca in final companionul dvs. va avea alimentatia corespunzatoare din toate punctele de vedere.

admin

admin