Igloo Design – atelier cusut perdele Bucuresti!

atelier cusut perdele Bucuresti

atelier cusut perdele Bucuresti

Stim cu totii ca rolul perdelelor si al draperiilor, este acela de a regla lumina care patrunde in incapere si de a decora cat mai frumos spatiul respectiv! Compania Igloo Design vine in intampinarea clientilor cu o gama variata si numeroasa de perdele si draperii, toate confectionate din cele mai de calitate materiale.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa capete un plus de culoare si stil, atunci, tot ce trebuie sa faci este sa consulti oferta Igloo Design. Compania ofera fiecarui client solutii personalizate in domeniul amenajarilor, fiind specializata in comertul si executia unei game bogate de produse,  utile pentru o amenajare interioara completa.

Pentru ca ferestrele tale sa prinda un pic de culoare si rafinement, alege sa colaborezi cu echipa tanara si specializata din cadrul companiei Igloo Design.

Igloo Design detine un atelier cusut perdele Bucuresti, in cadrul acestuia onorandu-se comenzile venite din partea clientilor, in ceea ce priveste produsele din oferta disponibila. Atelierul este amenajat si dotat corespunzator, in cadrul acestuia aflandu-se o echipa tanara, dinamica si cu experienta in domeniu, pasionati de croitorie, din mana acestora iesind cele mai atragatoare si mai calitative articole textile, mai ales perdele si draperii. Pe langa perdele si draperii, echipa mai confectioneaza si textile Horeca, huse pentru scaune si lista poate continua.

Care sunt avantajele de care vei beneficia daca vei alege atelier cusut Bucuresti, Igloo Design?

Daca vei alege sa colaborezi cu Igloo Design – atelier cusut perdele Bucuresti te vei putea bucura de numeroase avantaje, printre care:

  • consiliere gratuita din partea specialistilor si masuratori gratuite direct la domiciliu
  • materiale pentru perdele si draperii de inalta calitate
  • preturi accesibile
  • gama variata si numeroasa de materiale si sisteme de prindere
  • servicii complete, de la A la Z, acestea incluzand: masuratori, consiliere si croitorie la montaj
  • diferite solutii ale sistemelor de perdele si draperii
  • seriozitate, promptitudine si profesionalism din partea echipei
  • perdele si draperii exact pe gustul tau

Asadar, daca te-ai decis sa-ti amenajezi locuinta, trebuie sa iei in considerare si ce perdele vei alege. In cadrul atelierului de cusut Igloo Design vei gasi numeroase modele de draperii si perdele, din care sa le poti alege pe cele care consideri ca se potrivesc cel mai bine casei tale.

De ce sa apelezi la Igloo Design – atelier cusut perdele Bucuresti?

Asa cum am mai mentionat, echipa tanara, dinamica si cu experienta in domeniul croitorie, din cadrul atelierul de cusut perdele Bucuresti iti va oferi cele mai bune solutii in materie de draperii si perdele.

Perdelele si draperiile sunt confectionate din materiale de inalta calitate, importate din Spania, Elvetia, Polonia, Slovacia, acestea fiind cusute cu rabdare si migala de catre echipa de profesionistii de la atelier cusut perdele Bucuresti, Igloo Design!

Cu ajutorul unor perdele bine alese, incaperile locuintei tale vor capata culoare iar tu te vei putea bucura de o atmosfera relaxanta si armonioasa.

Pentru mai multe informatii despre atelier cusut perdele Bucuresti detinut de Igloo Design, poti accesa pagina web www.igloodesign.ro  sau poti contacta direct reprezentantii – 0723 411 396/ 0733 444 566. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

admin

admin