Iluminat economic cu LED de la Solar Watts

lampi industriale

Vrei sa iti inlocuiesti vechile corpuri de iluminat industriale cu lampi bazate pe noua tehnologie  cu led-uri? Nu stii la cine sa apelezi? Noi iti recomandam sa iei legatura cu firma Solar Watts din Braila, ce comercializeaza lampi industriale cu led-uri, de calitate superioara, iar pretul este unul mai mult decat atractiv.

lampi industrialeLED-ul – o inventie revolutionara

LED este  prescurtarea de la light-emitting diode si face referire la puterea unei diode de a emite lumina la trecerea prin aceasta a curentului electric. Aceasta tehnologie este folosita in zilele noastre pentru numeroase dispozitive de iluminat.

Unul dintre principalele avantaje ale corpurilor de iluminat LED este consumul mic de energie electrica. LED-urile consuma mult mai putina energie electrica comparativ cu becurile incandescente sau cele pe halogen. Lampile industriale cu led consuma  cu 65%  mai putin decat  lampile pe baza de mercur si cu peste 85% mai putin fata de lampile clasice cu halogen.

Un alt avantaj important al acestor corpuri de iluminat este faptul ca acestea nu necesita inlocuiri dese, datorita unei durate de viata ridicate, conferite de tehnologia LED. Politica la nivel mondial este de a reduce consumul de energie electrica si prin asta se reduce, implicit, si poluarea mediului inconjurator, care a ajuns la cote alarmante.

Modernizarea iluminatului industrial

Ledurile sunt folosite si pentru iluminatul industrial, datorita dezvoltarii unor tehnologii de amplificare a luminii. Datorita robustetii si duratei foarte lungi de viata, acestea sunt folosite si in industria constructoare de masini sau la farurile masinilor.

Lampile industriale cu LED sunt create pentru a inlocui vechile lampi pe baza de halogen sau pe cele cu vapori de mercur. Acest tip de iluminat nu emite acea lumina orbitoare, ca in cazul celor clasice si a solutiilor de iluminare invechite.

Caracteristicile lampilor de iluminat LED sunt urmatoarele:

– Datorita tehnologiei LED, aceste lampi vor avea un consum mult mai mic decat cele traditionale, cele pe baza de mercur si cele numite economice.

– Reparatiile periodice necesare unui astfel de sistem de iluminat pe baza de lampi LED sunt foarte mici, datorita duratei de viata lungi pe care lampile LED o au.

– Lampile de iluminat nu emit caldura, sunt ecologice si nu au emisii de dioxid de carbon.

– Aceste lampi au o durata de viata de aproximativ 50.000 de ore, iar cele clasice asigura aproximativ 20.000 de ore functionare.

– O caracteristica importanta este faptul ca aceste lampi cu led pornesc si se sting instantaneu, nu au emisii de radiatii ultraviolete sau infrarosu.

– O alta caracteristica importanta pentru politica din ziua de azi privind mediul inconjurator  este faptul ca ele sunt prietenoase cu mediul inconjurator, nu contin substante toxice precum mercur sau plumb, fiind perfect reciclabile fara costuri mari.

In final nu putem decat sa te indrumam sa apelezi cu incredere la produsele oferite de firma Solar Watts din Braila. Politica acestei companii renumite este de a furniza tuturor clientilor produse de cea mai buna calitate, la preturi atractive. Livrarea se face rapid la domiciliul clientului. Colaborarea ta cu aceasta firma va insemna pentru tine economii importante la plata facturii de energie electrica, lucru ce il vrei resimti din plin.