Alege energia alternativa de la ITechSol

Itechsol panouri solareDe-a lungul timpului, pamantul ne-a oferit si inca ne mai ofera o cantitate incomensurabila de resurse naturale fara de care societatea moderna nu ar fi ajuns niciodata la stadiul la care se afla in prezent. Dintre aceste resurse putem enumera: titeiul (sau petrolul, o resursa care afecteaza aproape zilnic economia mondiala), carbunele (rezervele de cărbuni pe glob estimate în anul 2004 au fost de 783,1 miliarde de tone) si gazele naturale (gazul natural acoperă 24% din necesarul de energie al lumii). In ciuda faptului ca aceste resurse asigura practic majoritatea energiilor de care are nevoie populatia lumii, ele sunt limitate la existenţa zacamintelor respective si sunt considerate in general ne-regenerabile. Opusul acestora sunt resursele regenerabile, pe care omul va trebui sa se axeze din ce in ce mai mult in viitor.

 Dar ce este energia regenerabila ?

Aceasta se refera la forme de energie produse prin transferul energetic al energiei rezultate din procese naturale regenerabile. Astfel, energia luminii solare, a vanturilor, a apelor curgatoare, a proceselor biologice si a caldurii geotermale pot fi captate de catre oameni utilizand diferite procedee. Dintre sursele regenerabile de energie fac parte: energia eoliană, energia solară, energia apei, energia hidraulică, energia mareelor, energia geotermică, precum si energia derivata din biomasa: biodiesel, bioetanol, biogaz.

Investitiile globale anuale in energia regenerabila au crescut considerabil in ultimii ani la nivel mondial. Concomitent cu ele a crescut si numarul companiilor care ofera produse si servicii de energie regenerabila. Romania tine si ea pasul cu trendul mondial in domeniu acestei energii prin implementarea unor astfel de masuri. O firma care contribuie la extinderea produselor de acest fel pe teritoriul tarii noastre este Intelligent Technology Solution. Aparuta in 2009, cu capital 100% privat, ITechSol S.R.L va propune solutii inteligente prin care tehnologia si inovatia sa se integreze in viata de zi cu zi.

Prin colaborarea cu parteneri de renume, precum Westech Solar, Austria-Email, Taco Nova, Steca Solar si Thermia, firma din judetul Mures reuseste sa ofere clientilor din Romania solutii inteligente si economice de incalzire si producere a curentului electric. Printre solutiile pe care le pune la dispozitia clientilor se numara:

– panourile solare

– panourile fotovoltaice

– pompele de caldura

– turbinele eoliene

– solutiile de incalzire in pardoseala

– metodele de iluminat cu LED

Daca sunteti in cautarea unor metode de incalzire de ultima generatie, ITechSol va vine in ajutor cu o gama complexa de panouri solare, care sunt complet adaptate dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Acest tip de sistem solar este folosit pentru incalzirea apei menajere tot timpul anului si poate fi interconectat cu centrala termica cu pompa interna de recirculare prin intermediul celei de-a doua serpentine. Panourile solare cu tuburi solare pot fi instalate pe acoperis pentru a transfera caldura solara in boilerul montat la sol sau in interior. La sol, montajul vertical al boilerului creste eficienta sistemului. Materialul utilizat pentru tuburi este borosilikatglas-ul, cu cel mai mic coeficient de expansiune termica, nivel mic de dispersie a luminii si indice mic de refractare.

 In ceea ce priveste carcteristicele acestor sisteme solare oferite de ITechSol, acestea sunt:

 – Se integreaza foarte bine in arhitectura casei

– Instalarea boilerului se realizeaza in camera tehnica

– Functioneaza tot timpul anului, producand intregul necesar de apa calda exclusiv cu ajutorul energiei solare in timpul verii si contribuind la economii semnificative pentru producerea acesteia in timpul iernii.

– Este o instalatie fiabila si eficienta

– Durata ridicata de viata (minimum 20 de ani).

Gama de servicii si produse inovative de ultima generatie produse de firma din Targu Mures se extinde si in alte domenii. Printre acestea se numara: solutii complete de antiefractie, solutii complete de control acces, CCTV, interfonie si diferite automatizari. Totodată, ITechSol dezvolta o noua metoda de securizare-supraveghere, prin instalarea camerelor IP si monitorizarea de la distanta a activitatilor in spatiile din instituții publice, birouri, scoli, magazine, banci sau case de schimb valutar.

 Datele de contact ale Itechsol SRL

Loc.: Peris str. Muresului nr. 231A

Cod postal: 547287

E-mail: vanzari@itechsol.ro

Telfon mobil: +40-745-667.888

Telefon/fax: +40-265-343.013

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.