Imprimante industriale si mentenanta acestora

4b82a744703e6e37da58d376a28f6a79Fie ca vorbim despre un depozit de marfuri si bunuri sau despre o facilitate de productie, peste tot este nevoie de posibilitatea de imprima toate tipurile de etichete tehnice si nu numai. Pentru asta, cu siguranta nu pot fi folosite imprimantele pe care le gasim in casa fiecaruia dintre dumneavoastra. Multitech va ofera o serie completa de imprimante industriale care sunt concepute pentru a oferi un randament mai mult decat eficien, dar si o robustete. Aceste doua calitati sunt esentiale pentru orice echipament ce urmeaza a fi folosit in domeniul industrial deoarece aceste echipamente trebuie sa reziste unui ciclu de functionare foarte incarcat pentru o perioada cat mai mare de timp fara a fi nevoie de operatiuni de service sau alte interventii tehnice.

Posibile cauze ale blocarii unor imprimante industriale

Insa, cum nimic nu este vesnic, si aceste imprimante industriale sunt supuse manifestarii uzurii si a imbatranirii tehnice. Ultimul tip de uzura este denumit astfel deoarece mediul industrial este unul mult mai solicitant decat cel de uzura in regim casnic. Din acest motiv, la Multitech veti gasi produse concepute sa faca fata chiar si celor mai stresante cicluri industriale de uz. Structura robusta a acestor imprimante industriale este conceputa sa protejeze toate mecanismele interne ale acestui utilaj, insa pentru a asigura o buna functionare a echipamentelor este necesara o mentenanta periodica prin care utilajul sa fie supus unei verificari si curatari sau alte interventii in functie de caz.

Cele mai uzuale interventii necesare pentru aceste imprimante industriale sunt cele de inlocuire a rolei de hartie dar si de inlocuire a rolei de transfer termic sau a cernelei, in functie de modelul imprimantei. Cele mai uzuale situatii in care procesul de printare poate fi ingreunat sau chiar oprit vizeaza in mod direct atat cazurile mentionate mai sus, dar si eventuale erori aparute in traficul de date receptionat de catre echipament, introducerea de comenzi eronate sau diferite defectiuni cauzate de blocarea hartiei sau alte situatii.

Aceste imprimante industriale pot fi programate sau mai bine spus, conectate la un sistem informatic prin care sa se realizeze programarea datelor ce urmeaza a fi tiparite. De asemenea ele pot fi introduse si in mod manual prin intermediul interfetei cu care aceste imprimante industriale sunt echipate. Erorile de informatie pot duce fie la tiparirea gresita a etichetelor dar si la blocarea temporara a echipamentului. Pentru a scoate imprimanta din starea de eroare este suficienta o restartare a acesteia.

Va oferim service imprimante industriale acum si la nivel national

Mecanismul unor astfel de imprimante industriale este unul foarte complex, aceasta fiind si cauza unor posibile probleme. Blocarea mecanismului sau chiar si ruperea benzii de transfer sunt unele din cele mai grave situatii iar remedierea acestora poate fi efectuata numai de catre un personal calificat in acest sens. Nu recomandam interventiile tehnice efectuate de catre personal necalificat sau neinstruit. Pentru aceste situatii, Multitech va ofera servicii complete de service dar si de mentenanta pentru imprimante industriale si nu numai. Va asteptam pe siteul nostru, www.multitech.ro pentru a afla mai multe despre ofertele noastre dar si despre serviciile pe care vi le oferim la nivel national.