Rulouri de gazon de inalta calitate, de la Euro Glia!

Daca esti in cautarea unui furnizor de incredere care sa iti ofere rulouri de gazon de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase, atunci trebuie sa apelezi la specialistii din cadrul companiei Euro Glia.

Cu o expereinta de peste 10 ani, Euro Glia are se ocupa cu producerea si furnizarea de gazon de mai multe feluri. Compania vine in intampinarea clientilor si cu alte servicii, precum: insamntarea profesionala a terenurilor de golf, de fotbal, amenajari peluze cu gazon, plantari cu plante ornamentale, intretinere spatii verzi amenajate, proiectarea si amenajarea peisagistica a spatiilor verzi, sisteme de irigatii automatizate, etc.

Rulouri de gazon sunt cea mai eficienta solutie daca iti doresti o gradina deosebita si frumoasa. Montarea acestor rulouri se realizeaza usor si simplu, iar dupa 2-3 zile gradina ta va fi gata pentru diferite evenimente

Avantaje rulouri de gazon de la Eur Glia

Daca alegi sa cumperi rulouri de gazon de la Euro Glia, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

  • aceste rulouri de gazon se monteaza usor si rapid
  • sunt foarte rezistente
  • gradina va arata mult mai frumos, conferindu-i un aspect placut
  • perioada cea mai indicata pentru montarea acestora este primavara ori toamna, insa se pot monta chiar si vara
  • costul rulourilor este foarte avantajos
  • gazonul va fi complet verde, nevandu-se radacininile firelor de iarba
  • rulouri de gazon sunt dese si au o culoare inchisa
  • sunt flexibile, iar rulourile se pot decupa in jurul plantelor sau al mobilierului de gradina
  • sunt reziste pentru o perioada indelungata de timp

Cu siguranta gradina ta va avea un aspect mai placut dupa montarea acestor rulouri de gazon, iar tu iti vei putea chema prietenii pentru petrecerile in aer liber, fara sa-ti mai fie rusine de aspectul acesteia.

Dupa ce ai achizitionat rulouri de gazon, adauga in “peisaj” si cativa pitici de gradina, cateva pietre ornamntale, o mini fantana, un mobilier deosebit de gradina,  si astfel vei avea parte de o gradina ca in povesti.

Pentru un efect deosebit, tunde gazonul din curte in diferite modele si forme.

Rulouri de gazon sunt pretabile atat pentru gradinile mici dar si pentru spatiile din jurul cladirilor ori mall-urilor.

De unde se pot achizitiona rulouri gazon?

Nu stii ce este gazonul? Este o planta verde ce se mentime mereu verde si proaspata oferind un aspect deosebit gradinilor. Rulouri de gazon sunt practice scapandu-te de aspectul inestetic al gradinilor sau peluzelor pline de buruieni.

Din cadrul companiei Euro Glia poti achizitiona rulouri de gazon in functie de zona in care locuiesti ( daca ploua foarte mult) sau de zona de relief. Compania se ocupa cu comercializarea gazonului pentru caldura, seceta, pentru zone cu umbra, pentru parcuri si spatii de joaca, etc

In concluzie, alege un producator cu experinta, si anume Euro Glia, pentru rulouri gazon. Specialistii companiei cor avea grija sa iti ofere cele mai bune variante si solutii adapate necesitatilor tale in materie de rulouri de gazon.

Nu mai sta pe ganduri, si apeleaza la Euro Glia pentru rulouri de gazon, iar gradina ta va arata ca in povesti! Pentru informatii suplimentare si comenzi acceseaza pagina web www.euroglia-gazon.ro .