Povestea unei noi usi Porta Doors

porta-design-invest-srlIntr-unul din articolele noastre recente am calatorit oarecum in timp pentru a vedea trecutul si viitorul usilor, atat ca si concept, cat si ca utilitate. Suntem Porta Design Invest, importator al intregii game de usi Porta Doors precum si accesorii dar si furnizor de servicii de montare pentru usi si nu numai. Deoarece consideram ca un aspect placut si elegant nu poate fi obtinut fara a folosi materiale de cea mai buna calitate, in continuare, vom oferi cateva amanunte din procesul de fabricare a unei usi Porta Doors.

Peste 1000 de modele de usi Porta Doors unite de aceasi calitate si eleganta

Se cunoaste faptul ca in catalogul nostru de usi Porta Doors veti gasi peste 1000 de modele, insa toate acestea sunt bazate doar pe cateva stiluri de a construi o usa. In general, usile standard, mai vechi sunt construite in 3 straturi, doua de furnir si un miez dintr-un lemn de o calitate mai slaba sau conglomerat din rumegus cu adezivi speciali. Desi foarte putine persoane isi dau seama, calitatea miezului este ceea ce diferentiaza niste usi Porta Doors de restul. In general, acestui miez nu i se acorda o atentie prea mare deoarece nu este la vedere.

Povestea unei usi Porta Doors incepe inca din departamentul de design. Acolo unde experti isi folosesc imaginatia si cunostiintele pentru a proiecta, asistati de software special, un nou model de usa. In mod normal, proiectarea incepe cu miezul unei usi Porta Doors, care poate fi de doua tipuri, plin, din material compozit (mai multe tipuri de lemn) sau o structura tip fagure (din lemn). Miezul de tip fagure este gandit astfel incat ca acesta sa ofere o rezistenta si rigiditate perfecta, insa fara a ingreuna in mod inutil usa. Astfel prin simulari software dar si in laborator, se obtine proportia perfecta a miezului.

Acesta este calculat astfel incat sa actioneze atat ca un bun izolator termic, cat si fonic. Dupa ce testele de laborator sunt trecute cu un coeficient multumitor (deobicei maxim) se trece la producerea primei usi Porta Doors din noua serie. Insa nu inainte de a stabili variatiile de model, fie pline, cu insertii din sticla, fatade texturate, etc.

Marca de usi Porta Doors atentie la fiecare detaliu

Miezul tip fagure este umplut cu polimeri pentru a oferi gradul de izolare termica si fonica. Fatadele usii sunt atent montate pentru a se potrivi cu toate decupajele si marcajele unde va urma sa fie pozitionate elementele de feronerie. Ambele fatade ale acestei noi usi Porta Doors sunt lipite folosind adezivi polimerici pe baza de rasini epoxidice. Asadar, suntem foarte siguri ca nu veti putea indeparta fatadele de miez prea curand. La final, ultimele reusuri sunt efectuate pentru a asigura un aspect perfect. Iar cum totul trebuie sa fie la cea mai inalta calitate, totul este testat… de 100.000 de ori.

Aceasta este doar pe scurt, povestea fiecarui nou model de usi Porta Doors, iar cele prezente in catalogul de usi Porta Doors pe care il puteti gasi pe siteul nostru au trecut toate prin aceste etape. Totul pentru a va asigura calitatea si eleganta usilor Porta Doors cu fiecare deschidere si inchidere a acestora.