Indeo Auto Bucuresti – specialistul masinii tale!

Masina te-a lasat in pana si ai urgent nevoie de un specialist? Ori vrei poate doar sa-i verifici directia si articulatiile, sa te programezi pentru diagnoza computerizata? Ai nevoie de ajutor pentru un schimb de ulei sau filtru, pentru inlocuirea curelei de distributie ori pentru inlocuirea ambreiajului?

Indeo Auto poate fi in toate aceste cazuri partenerul ideal de care ai nevoie!

Societatea bucuresteana este de sapte ani pe piata auto romaneasca, timp in care a reusit sa le castige increderea si aprecierea clientilor, atat prin calitatea serviciilor oferite, cat si prin piesele originale folosite in schimburi si preturile practicate.Indeo auto

Apeleaza cu incredere la firma Indeo Auto din Bucuresti ori de cate ori iti trebuie diverse piese electrice sau doar elemente de caroserie, cand cauti articulatii ori rulmenti sau radiatoare de apa si aer, cand vrei stergatoare de parbriz, kituri de distributie sau diverse ambreiaje!

Pe langa acestea, compania Indeo Auto iti pune la dispozitie si servicii auto profesionale, constand in schimburi de ulei, filtre ori alte lichide, schimburi de ulei pentru cutiile de viteze automate sau manuale, verificarea si inlocuirea elementelor de suspensie si a articulatiilor, inlocuirea pompelor, a elementelor de franare ori a ambreiajelor.

Si tot la Indeo Auto vei gasi si un magazin de piese auto, bine dotat cu produse originale, fabricate de companii de renume. Filtre, bujii, articulatii planetare, rulmenti, amortizoare, placute de frana, radiatoare, curele, kituri, tevi de esapament, toate iti sunt oferite impreuna cu garantia aferenta si la preturi fara concurenta.

Si pentru ca este o compania care se respecta, Indeo Auto Bucuresti are pentru clientii sai si un service auto, autorizat R.A.R., prin intermediul caruia le ofera tuturor clientilor sai servicii complete de mecanica, reparatii diverse si inlocuiri.

Daca masina ta are probleme, daca constati diverse defectiuni sau neregularitati in functionare, fa-ti o programare la service-ul autorizat al firmei Indeo Auto si lasa-i pe specialisti sa iti demonstreze cat de priceputi sunt!

Orice defectiune este remediata in scurt timp, iar tarifele percepute pentru servicii sunt accesibile tuturor bugetelor.

Service-ul auto al Indeo Auto Bucuresti iti sta oricand la dispozitie cu servicii profesionale in domeniu, constand in:indeo auto 1

  • Schimb de ulei, schimb de filtre si alte lichide auto
  • Schimb de ulei la cutia viteze (manuala sau automata) si diferentiale
  • Verificare si inlocuirea articulatiilor si a elementelor de suspensie
  • Diagnoza computerizata completa
  • Schimb de curele de distributie, curele accesorii sau pompe apa
  • Inlocuirea ambreiajelor si schimbul pompelor de ambreiaj
  • Verificarea si inlocuirea elementelor de franare

Nu conteaza ce problema are masina ta, daca apelezi la Indeo Auto aceasta va fi remediata rapid. Dand dovada de promptitudine, profesionalism si corectitudine, specialistii companiei bucurestene respecta intocmai programarile clientilor, carora le ofera lucrari de calitate, garantate si la cele mai mici tarife.

Si tot in cadrul service-ului auto al Indeo Auto Bucuresti mai gasesti si ofertele speciale incadrate in cadrul “Pachetelor de revizie”, special dedicate fie sistemului de franare ori sistemului de distributie, fie filtrelor ori a uleiurilor.

La Indeo Auto nu exista preturi ascunse, clientul platind costul corect pentru serviciile primite ori piesele auto inlocuite.

De ce sa nu profiti acum de oferta unui profesionist in domeniul auto?

Indeo Auto – specialistul masinii tale!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Berceni nr. 48, sector 4
Telefon: 0758.117.866

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!