Lavobad Electric se ocupa de proiectarea instalatiilor electrice pentru locuinta ta

Proiectare-instalatii-electrice-xcPYVPentru ca instalatiile electrice reprezinta utilitatea cea mai importanta a locuintei noastre, nu am vrea, nu-i asa, sa se intample vreun incident nefericit care sa le impiedice sa mai functioneze. Acest lucru poate ramane la stadiu de presupunere, doar daca lucrarile de finalizare ale unei case vor cuprinde si serviciile de proiectare instalatii electrice oferite de catre specialistii companiei Lavobad Electric din Bucuresti.

Specialistii nostri le vor proiecta si le vor monta cu maximum de responsabilitate si atentie sporita, tinand cont de necesitatile si dorintele fiecaruia dintre voi, dar si de normativele calitatii produselor si a echipamentelor ce vor intra in componenta instalatiilor electrice. Ne dorim ca instalatiile electrice proiectate sa fie exact opusul unor sisteme ce functioneaza partial sau la capacitate redusa, la care sa apara defecte frecvente, etc., de aceea in activitatea de proiectare luam in calcul toate aspectele ce le-ar putea influenta intr-un fel sau altul.

Suntem constienti de faptul ca modul de proiectare si montare al unei instalatii electrice poate pune in pericol utilizatorii si bunurile acestora, dar si bunurile din vecinatate, intrucat sunt capabile sa starneasca un incendiu. Tocmai de aceea, respectam toate masurile de siguranta in activitatile pe care le desfasuram, acordandu-va servicii de cea mai inalta calitate, care indeplinesc standardele europene din domeniu. Compania Lavobad Electric are ca obiect principal de activitate proiectarea instalatiilor electrice, oferind servicii complete pentru trasee de cabluri si conductori, corpuri de iluminat, montajul aparatelor electrice, proiectarea retelelor de curenti slabi, etc.

Serviciile de proiectare instalatii electrice oferite de compania bucuresteana Lavobad Electric se adreseaza atat persoanelor fizice (case, vile, apartamente), cat si persoanelor juridice (spatii comerciale, sedii de firma, etc.). Echipa noastra de profesionisti se va ocupa personal ca proiectul sa respecte toate normele in vigoare, iar voi sa aveti siguranta unei instalatii concepute ireprosabil.

Dintre proiectele pentru instalatii electrice pe care le putem realiza, fac parte urmatoarele: instalatia de iluminat si prize, instalatia de forta si comanda pentru echipamente, instalatia de curenti slabi (antiefractie, detectie incendiu, instalatia electrica exterioara, instalatia de protectie, memoriu tehnic si caiet de sarcini, antemasuratori, s.a).

In ceea ce priveste costurile acestor servicii de proiectare instalatii electrice, acestea variaza si se pot negocia. Asadar, valoarea pe mp se poate stabili in functie de: destinatia imobilului si marimea acestuia, cerintele impuse pentru imobil, etc.

Suntem o echipa care actioneaza prompt, o echipa serioasa, careia ii place sa se afle mereu pe locul I in ochii clientilor sai, atragand din partea lor numai cuvinte de lauda, insa pentru a putea indeplini acest scop muncim cu drag si spor, stiind ca la sfarsitul lucrarii inca un client multumit va intra in portofoliul nostru.

Fie ca doriti sa realizati o instalatie electrica noua de la A la Z, fie ca doriti sa o inlocuiti pe cea veche, trebuie sa stiti ca nu va puteti incumeta de unul singur la aceasta operatiune decat daca sunteti un proiectant atestat. Conform dispozitiilor legale, o instalatie electrica poate fi efectuata numai daca aveti un proiect realizat de catre o astfel de persoana. Din fericire, echipa companiei Lavobad Electric va sta la dispozitie! Ea este atestata pentru sustinerea acestor lucrari!