Investiti in pui de o zi pentru o ferma completa si o gospodarie reusita

img-box-pui-o-ziSa recunoastem – suntem mari amatori de carne de pui si oua, carne de curcan, de rata, de gasca, oua si carne de bibilica, practic ne place sa mancam orice are aripi sau cioc. Daca si dvs. va incadrati in categoria de oameni care consuma mai mult carne de pasare, si nu de porc sau de oaie, de ied sau de vita, daca sunteti decis sa scoateti un profit frumusel in urma cresterii pasarilor, daca visati de mult timp la propria ferma, acum este timpul sa faceti primul pas! Cumparati pui de o zi de la Vital Best Nutrition, si veti fi multumit de rezultate! Puii de gaina, curca, rata, gasca, bibilica, sunt rase renumite in intreaga lume, care se transforma in pasari cu carne gustoasa si sanatoasa! Cresteti pasari eco in propria curte cu puii de o zi de la Vital Best Nutrition!

Ce oferta de pui de o zi ne ofera Vital Best Nutrition?

Gainile sunt foarte usor de crescut – acestea nu necesita furaje speciale, se dezvolta destul de repede, va ofera atat oua proaspete cat si carne, nu sunt galagioase si nu au nevoie de investitii mari in spatii special amenajate pentru a dormi. De la Vital Best Nutrition puteti cumpara pui de o zi de gaina, rasa de carne sau rasa outoare, ori rasa mixta, in functie de scopul in care doriti sa le folositi pe viitor. De la cativa zeci de pui de o zi, puteti ajunge la statutul de micro ferma, care cu siguranta va va aduce satisfactii materiale frumusele!

De asemenea, trebuie sa tineti cont ca puii de o zi de la gaini de rasa outoare se transforma in puicute care dau pana la 300 de oua intr-un an, iar la momentul oportun pot fi consumate pentru carnea frageda si gustoasa. De asemenea, puii de o zi de gaina rasa de carne se transforma in gaini grase, care vor satura cu siguranta intreaga familie! Vital Best Nutrition comercializeaza mai ales pui de o zi de oua rasa Isa Brown, dar si hibridul Ross 308. Cocoseii sunt numai buni de taiat ajunsi la maturitate iar puicutele sunt foarte utile si din cauza ca dau oua proaspete aproape zilnic.

Vital Best Nutrition va furnizeaza pui de o zi si de alte specii de pasari

Fermierii care stiu cum sa investeasca inteligent isi cumpara pui de o zi de gaina, dar si de rata, curca, gasca si bibilica pentru pui de curca rasa BIG 6, care se dezvolta extraordinar de bine, pentru pui de o zi de rata rasa Pekin sau Malard, pentru pui de bibilica sau boboci de gasca, nu ezitati sa apelati la profesionistii Vital Best Nutrition. Tot de aici puteti achizitiona furaje, tratamente, recipiente necesare pentru mancat sau pentru baut apa, becuri speciale, practic tot ceea ce aveti nevoie pentru a va pune puii pe picioare. Aveti in plan ca anul acesta sa va creati o minunata ferma sau sa va mariti gospodaria? Apelati cu incredere la Vital Best Nutrition!