Kwesto – pentru biroul si afacera ta

Majoritatea dintre noi am pășit cel puțin o dată în viața noastră într-un birou și am văzut câte lucruri pot exista acolo. V-ați întrebat vreodată de unde sunt achiziționate, dacă se poate să fie toate aduse dintr-un singur loc ? Adică, nu vi se pare că este mai avantajos să aveți un loc din care să vă cumpărați absolut toate necesare pentru dotarea biroului, de la rogojina de la intrare până la ultima rotiță a scaunului de la masa birorului ? Ei bine, dacă da, nu aveți altă soluție decât să apelați la serviciile magazinului Kwesto.

 La prețurile cele mai avantajoase, magazinul Kwesto, furnizează peste 12,000 de produse, începând de la dotarea de baza a birourilor și terminând cu variantele de dotare a spațiilor de producție. Componentă a concernului multinațional TAKKT, această firmă a fost fondată în anul 2000 cu sediul în Praga. Deși este unul dintre cei mai tineri membrii ai concernului ceh, societatea dispune pentru activitatea sa nu numai de o bază financiară puternică dar și de o experiență îndelungată, folosindu-se la maximum de efectele sinergice şi de cooperare, având un aport mare la îndeplinirea scopurilor şi strategilor comune a întregului grup.

 Un aspect foarte important în legătură cu buna funcționare și organizare a firmei Kwesto este faptul că aceasta reprezintă o organizație comercială independentă, care este capabilă să reacționeze flexibil la necesitățile pieței, clienților și furnizorilor, la dezvoltarea economică și politică în fiecare țară în care își desfășoară activitatea.

 Din gama ultra largă de produse și servicii pe care compania le oferă fac parte:

– ambalarea, tehnica de ambalare

– securitatea muncii și echipamentul de protecție

– atelier

– mobilier de birou

– roţi, rotiţe

– bucătării şi cantine

– deşeuri, sortarea deşeurilor

– prezentării şi informaţii

– navete, cutii, paleţi

– rafturi

– depozitarea substanţelor periculoase

– dulapuri

– vestiare

– seifuri

– curăţenie, curăţare şi sanitizare

– spaţii exterioare

– cărucioare şi tehnică de transport

– dotare birouri

– tehnica de ridicare

– îngrădiri şi marcaje

– scări şi schele

– scaune şi mese

 Printre peste 12,000 de produse oferite de firma Kwesto găsim și clasicele rogojine. Cu toții ne amintim cu melancolie de anii în care în timpul orei de lucru manual învățătoarea ne punea să facem rogojine din foi de porumb. Ei bine, anii au trecut, ora de lucru manual a fost înlocuită cu ora de informatică iar rogojinele handmade au devenit rogojine industriale.

 Această rogojină industrială marca Airflex, oferită de Kwesto, este confecționată din cauciuc 100% natural, și prevazută cu margini înclinate pentru evitarea împiedicării. Placa de podea realizata din PVC granulat este un model antiderapant disponibil în 2 variante, și anume: in forma de bile sau de monede.

 Rogojinele industriale sunt amplasate atât in spatiile interioare, cât si in cadrul celor exterioare. Printre modelele de rogojine industriale pe care Kwesto vi le pune la dispoziție se număra: preșul antialunecare, rogojina realizata din vinil expandabil împotriva oboselii, grătarul industrial, rogojina pentru trepte, sau grătarul pietonal confecționat din lemn.

 Datele de contact ale companiei:

Telefon: 0250 702 110 sau 0720 54 94 15

Fax: 0250 744 400

E-mail: kwesto@kwesto.ro

 În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.