Cassa Dekor – totul pentru casa mult visata!

Cauti un specialist care sa iti realizeze casa mult visata?

Vrei lucrari de calitate si materialele cele mai bune pentru tine si familia ta?

Iti doresti sa colaborezi doar cu adevarati profesionisti ce stiu sa respecte intocmai detaliile tehnice ale unui proiect?

In acest caz cel mai bun colaborator al tau poate fi compania Cassa Dekor din Maramures, firma aflata de sase ani pe piata constructiilor romanesti!cassa dekor

Cassa Dekor lucreaza doar cu echipe de muncitori bine pregatiti si cu experienta in domeniu, ce iti pot realiza in cel mai scurt timp de pe piata diferite constructii de case la cheie ori la rosu, in diferite modele si variante constructive, din materiale de cea mai buna calitate.

Colaborand cu compania Cassa Dekor ai garantia ca te vei muta in casa mult dorita in cel mai scurt timp, si in plus vei plati numai pretul corect.

Serviciile pe care Cassa Dekor le ofera clientilor si partenerilor sai de afaceri sunt la standarde europene, portofoliul lucrarilor executate de catre echipele de profesionisti ai companiei fiind unul impresionant.

Realizate la cele mai inalte standarde tehnice, cu finisaje de exceptie, rezistente si cu un design deosebit, casele construite de specialistii Cassa Dekor din Maramures sunt cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti ceva inedit pentru tine si familia ta.

Indiferent ca iti doresti o casa construita din caramida ori vrei o casa realizata din lemn, apeland la serviciile pe care firma Cassa Dekor le are pentru tine ai garantia ca vei plati cel mai mic pret de pe piata, locuinta mult visata fiind gata in scurt timp de la demararea lucrarilor.

Compania Cassa Dekor din Maramures are pentru tine o oferta vasta de case, realizate fie din lemn, fie din caramida, la cele mai inalte standarde de calitate:

  • Casa Laura si casa Corina
  • Casa Mariana si casa Letitia
  • Casa Sara si casa Gabriela
  • Casa Monica si casa Dana
  • Casa Cornelia

Toate casele construite de catre firma maramureseana Cassa Dekor au cate trei, patru ori mai multe camere, in functie de preferintele beneficiarilor, preturile acestora incepand de la 10.000 euro, cu TVA inclus.

Ti-am spus ca firma Cassa Dekor iti percepe aceleasi preturi, indiferent de locatia in care vrei sa-ti realizeze casa? Inchei parteneriatul cu Cassa Dekor si casa mult dorita va fi gata in doar cateva saptamani! Fara a plati in plus, pentru transportul, cazarea ori pentru masa muncitorilor, fara alte taxe sau cheltuieli suplimentare.cassa dekor 1

Preturile afisate pe site-ul companiei Cassa Dekor nu includ si fundatia constructiilor, aceasta putand fi realizata atat in regie proprie, cat si separat, pentru care se va percepe tarife avantajoase.

Daca te-ai decis sa iti ridici o casa din caramida la rosu, firma Cassa Dekor din Maramures poate fi cea mai buna alegere pe care o poti face! Lucrand numai cu materiale de calitate superioara, utilizand utilaje si echipamente moderne, specialistii Cassa Dekor iti pot construi casa mult visata in scurt timp, la costuri fara concurenta.

De ce o casa din caramida? Pentru ca aceasta este ieftina, este foarte calduroasa, este rezistenta si durabila.

Casele din caramida la rosu executate de specialistii Cassa Dekor includ fundatia, zidurile, izolatia hidro-fungica, stalpii si centurile din beton armat, scheletul din lemn al acoperisului, tiglele metalice si accesoriile acestora, in functiile de solicitarile si preferintele beneficiarilor.

Folosind doar materiale de calitate superioara, lucrand cu profesionalism si echipamente moderne, echipele de lucru ale companiei Cassa Dekor Maramures iti pot realiza casa mult visata la rosu, in cel mai rapid timp.

Alege acum profesionistii de care ai nevoie, alege colaborarea cu compania Cassa Dekor din Maramures!

Cassa Dekor – totul pentru casa mult visata!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!