Lorand – solutii profesionale in domeniul iluminarii si publicitatii

iluminat fantani arteziene

Fantanile arteziene suiluminat fantani artezienent, fara doar si poate, un element deosebit in decorarea gradinii. Acestea atrag atentia si se trasforma in vedetele gradinii. Foarte bine, fantana arteziana ocupa un onorabil loc intai in cadrul pieselor decorative ale gradinii, pe timpul zilei. Cum reusim sa facem ca fantana arteziana sa fie vedeta gradinii si pe timpul noptii, cand doriti sa stati la un “pahar de vorba” cu prietenii in gradina dumneavoastra. Foarte simplu! Se monteaza un sistem de iluminare cu leduri, iar efectul va fi deosebit.

Unde gasim astfel de sisteme de iluminare pentru fantanile arteziene? Firma Lorand detine toate resursele necesare pentru a oferi clientilor sai, o gama diversificata de sisteme de iluminare pentru diverse structuri.

Ce beneficii vor avea clientii apeland la compania Lorand si ce servicii si produse sunt incluse in oferta dumnealor?

Firma craioveana Lorand furnizeaza clientilor sai o gama variata de servicii si produse de cea mai buna calitate din domeniul productiei publicitare si al panourilor luminoase. Fiind infiintata in anul 2000, compania Lorand ofera clientilor sai, urmatoarele servicii si produse: litere volumetrice, inscriptionari cu folie autocolanta, sisteme de iluminare pentru fantanile arteziene, panouri publicitare, obiecte promotionale si lista poate continua.

Firma detine parteneriate cu firme de renume din Romania precum: Arabesque, Sattler, Geplast, Prosep, Policolor, SEA, Mitliv etc. In acest mod, Lorand reuseste sa furnizeze clientilor sai, solutii media si de iluminare de foarte buna calitate.

Avand peste 13 ani de experienta in acest domeniu de activitate, compania Lorand este in masura sa ofere fiecarui client, solutii adaptate nevoilor acestuia, stabilind o relatie bazata pe incredere si respect. Pentru ca fiecare client este important, compania trateaza fiecare proiect in parte cu seriozitate si profesionalism.

Din gama de servicii furnizate de specialistii firmei Lorand face parte si iluminatul fantanilor arteziene. Aceste piese de decor deosebite pentru orice spatiu exterior, vor capata un plus de eleganta si rafinament pe timpul noptii.

Cascada decorativa va capata o nota distincta prin iluminarea sa cu led-uri de putere, de diferite culori, creand o atmosfera deosebita pentru gradina sau restaurantul dumneavoastra.

Specialistii firmei pot insera un modulator pentru a realiza anumite jocuri de lumini. Aceste sisteme sunt rezistente impotriva apei, astfel ca jocurile de lumini vor exista si atunci cand ele vor fi acoperite de zapada.

Sistemul de lumini led este compus dintr-o unitate centrala, un senzor de lumina, surse de tensiune si cutie de protectie, de natura metalica.

Datorita faptului ca acest sistem foloseste inovativa tehnologie LED, el are un consum redus de energie electrica, fiind in acelasi timp foarte durabil si rezistent.

Asadar, daca vreti sa conferiti gradinii sau restaurantului dumneavoastra, o nota eleganta si plina de rafinament, apelati la specialistii firmei Lorand pentru a va monta un sistem de iluminare fantani arteziene. Preturile sunt foarte avantajoase, iar efectul este cel scontat.

Date de contact:iluminat fantani arteziene

Denumirea firmei: Lorand Craiova;

Numar de telefon: 0351 432 767 sau 0722 211 583.

Adresa: Str. Ceahlaului, nr. 17.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre alegerea dj-ului in cadrul unui eveniment accesand link-ul urmator http://www.scriuceva.ro/?p=4275 .