Proaquapure iti ofera statii de epurare!

statii epurare

statii epurareApa pura  incepe sa fie din ce in ce mai greu de gasit, din cauza multitudinii de activitati care au un efect poluant asupra apelor potabile. In scopul curatarii apelor potabile, au fost dezvoltate o multitudine de solutii care sa readuca apele afectate la starea initiala. Din gama acestor solutii fac parte o multime de dispozitive; cele mai cunoscute poarta numele de statii epurare. Statiile de epurare sunt extrem de eficiente in scopul obtinerii apelor pure; de aceea, utilizarea acestora este vitala pentru a prezerva apa potabila disponibila pentru cat mai mult timp. In cazul in care te afli in cautarea unor statii de epurare de calitate si nu stii la ajutorul cui sa apelezi, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Proaquapure!

Importanta utilizarii unei statii epurare

O statie de epurare are posibilitatea de a curata apele menajere in proportie de peste 98%; astfel, apele uzate nu mai reprezinta o problema atat de mare. Statiile de epurare au ca avantaj principal gradul ridicat de eficienta in momentul curatarii apelor menajere; astfel, aceste dispozitive respecta norma NTPA 001/2005 cu privire la calitatea apelor uzate la deversarea in emisar. Statiile de epurare au o importanta extraordinara, deoarece ajuta la prezervarea apei potabile.

Statiile de epurare reprezinta o varianta inteligenta, eficienta si deloc costisitoare a apelor menajere; din aceasta cauza, fac parte din seria celor mai utilizate dispozitive de acest gen. Extrem de populare in randul companiilor ale caror activitati necesita curatarea apelor uzate, statiile de epurare pot fi utilizate si de persoane fizice sau de membrii ai unor organizatii ce au ca scop curatarea apelor potabile. Prin utilizarea unei statii de epurare, poti face o diferenta; poti contribui la obtinerea unor ape mai curate, si implicit la obtinerea unei planete mai curate.

Statii epurare oferite de Proaquapure

Proaquapure iti sta la dispozitie cu o gama variata de statii de epurare; astfel, ai posibilitatea de a alege un modelul care se potriveste cu tipul de activitate pe care o intreprinzi. Statiile de epurare oferite de Proaquapure se bazeaza pe procedeul biomasei fixate, fiind scufundate sau aerate, sau pe procedeul Sequential Batch Reactor, cunoscut si sub numele de “namol activat”. Absolut toate modelele de statii de epurare comercializate de firma Proaquapure reprezinta solutii ideale atat pentru apele menajere, cat si pentru apele reziduale. Acestea sut insotite de certificarile specifice, dar si de termene de garantie extinse. Costurile de exploatare sunt extrem de reduse, fiind ideale pentru persoanele care nu dispun de foarte multe resurse financiare.

Statiile de epurare puse la dispozitie de Proaquapure sunt destinate atat utilizatorilor casnici, cat si agentiilor economici. Compania noastra iti pune la dispozitie o gama vasta de modele de statii de epurare, printre care poti gasi:

– Statii de epurare Oxyfix;

– Statii de epurare Oxykit;

– Statii de epurare Klaerofix;

– Statii de epurare Airoxy;

– Statii de epurare Klaeropro;

– Statii de epurare Klaerocom;

… dar si multe alte dispozitive, cum ar fi separatoare de grasimi, separatoare de hidrocarburi, fose septice sau rezervoare de apa.

Alege statii epurare oferite de Proaquapure! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.proaquapure.ro!