M-Luciano Timisoara – materiale de constructii de top

Materiale de constructii de cea mai buna calitate, hidroizolatii garantate pentru parcari subterane, pivnite, subsoluri, beciuri, statii de epurare, bazine antiincendiu, fose septice, bazine de retentie a apei, hidroizolatii terase, consolidari structurale, adezivi elastici, tigla metalica, accesorii pentru hale industriale, suruburi autoforante, panouri tip sandwich, burlane si jgheaburi – aceasta este oferta variata cu care compania M-Luciano din Timisoara se prezinta in fata partenerilor si clientilor sai.M Luciano

Pentru ca este o firma care se respecta, M-Luciano va ofera cele mai avantajoase solutii in domeniul hidroizolatiilor, la cerere fiind oferite atat servicii de inchirieri de invelitori cat si servicii de executare a structurilor de invelitori.

Personalul calificat al firmei M-Luciano va sta la dispozitie cu cele mai avantajoase solutii in domeniul hidroizolatiilor. De la hidroizolatia de baie sau balcon, la hidroizolatia teraselor si a acoperisurilor, beciurilor, subsolurilor si fundatiilor, parcarilor subterane, bazinelor sau lagunelor.

In oferta companiei gasiti o gama variata de produse Sika Romania, de cea mai buna calitate: adezivi elastici, produse pentru etansare, mortare pentru impermeabilitati, impermeabilitati fundatii, mortare epoxidice, injectii cu rasini poliuretanice, aditivi pentru mortare, emulsii pentru sporirea aderentei, produse pe baza de bitum sau materiale auxiliare.

Fibra polipropilena isi gaseste si ea locul printre produsele oferite de M-Luciano, in oferta firmei fiind inclusa fibra Forta Ferro, Ultra Net, Super Net, Econo Net, Econo Mono, Myghty Mono, Rawwhite si fibra Forta Fi.

In plus, mai puteti gasi tigla metalica de diverse forme si marimi, suruburi autoforante, spray retus, tabla cutata pentru acoperis si tabla cutata pentru perete.

M Luciano 1Nici panourile sandwich nu lipsesc din stocul companiei M-Luciano, in oferta firmei aflandu-se atat panourile sandwich din poliuretan, cat si cele din vata minerala.

Accesoriile pentru hale industriale, accesoriile pentru tigla metalica, accesoriile pentru sistemul pluvial si jgheaburile si burlanele din metal se regasesc si ele printre produsele de calitate comercializate de firma M-Luciano.

Compania acorda o atentie deosebita domeniului consolidarilor structurale cu carbon. In calitate de aplicator autorizat Sika, compania promoveaza, alaturi de Sika Romania, solutii moderne de consolidare structurala a structurilor tehnologice. Demn de mentionat este sistemul de consolidari structurale Sika Carbodur – Sika Wrap, dezvoltat pe baza materialelor compozite ce constau din fibre de carbon sau de sticla si rasini epoxidice.

Aceste solutii au aplicatii in diverse situatii in care:

  • Armarea existenta este insuficienta sau afectata de coroziune;
  • Clasa betonului nu este realizata;
  • Destinatia structurii se schimba partial sau total, solicitarile ulterioare fiind net superioare celor luate in considerare la proiectare;
  • Sunt constatate degradari structurale, datorate incendiilor sau exploziilor;
  • In conditiile in care se impun consolidari structurale, mai ales inainte sau dupa seisme.

Un alt serviciu pe care compania M-Luciano il ofera partenerilor si colaboratorilor sai este cel al hidroizolatiilor speciale, efectuate la pivnite, beciuri, subsoluri, parcari subterane, bazine antiincendiu, bazine retentie apa, statii de epurare, fose septice, terase sau balcoane cu acoperisuri plate.

Firma este lider autorizat Sika Romania, atat in domeniul hidroizolatiilor, cat si in cel al impermeabilizarilor si consolidarilor structurale.M Luciano 2

Sistemele de hidroizolatie propuse de Sika Romania prin partenerii sai sunt profesionale, realizate la cele mai inalte standarde de calitate, cu manopere speciale si garantiile aferente.

Si in domeniul invelitorilor, specialistii M-Luciano detin primul loc, firma asigurand:

  • Masurarea invelitorii anterioara comenzii;
  • Transport;
  • Asistenta la montaj;
  • Montaj produse comercializate;
  • Confectii metalice.

Pentru constructii solide, rezistente, de calitate, alege un partener pe masura!

Alege compania M-Luciano, liderul calitatii absolute!

Citeste alte articole interesante aici!