Malco ATP Bucuresti – sisteme de avertizare luminoase!

Ai nevoie de rampe luminoase performante, de minirampe ori de girofaruri? Nu stii de unde poti lua diverse sisteme de avertizare pentru marsarier, sirene ori difuzoare? Iti trebuie lampi pentru stopuri proiectoare, accesorii sau baghete de dirijare, la cele mai bune preturi de pe piata? In acest caz arunca o privire peste oferta completa a companiei Malco Auto Truck Parts (Malco ATP) din Bucuresti!

Avand opt ani de experienta pe piata auto romaneasca, compania Malco Auto Truck Parts este specializata in importul si comercializarea diferitelor sistemele de avertizare luminoasa si acustica.malco

Firma bucuresteana Malco ATP este importator direct si distribuitor al cunoscutelor marci Vision Alert din Marea Britanie, Sim SA din Portugalia, Dasteri din Grecia, Aims-Aero din Belgia, BI Automotive din Germania, astfel ca pe stocul acesteia vei gasi oricand numeroase produse de profil, la standarde de calitate superioara si comercializate la preturi fara concurenta.

Apeleaza cu incredere la compania bucuresteana Malco ATP ori de cate ori ai nevoie de:

  • Girofaruri
  • Mini rampe si rampe luminoase
  • Sisteme de avertizare marsarier
  • Lampi pentru stopuri proiectoare
  • Sirene si difuzoare
  • Accesorii si baghete de dirijare

Produsele aflate in oferta firmei Malco ATP sunt special realizate pentru si asigurarea si mentinerea securitatii la locul de munca, in acelasi timp fiind prevenite si eventualele incidente nedorite de pe drumurile publice.

Toti clientii si partenerii de afaceri ai cunoscute companii bucurestene Malco ATP se bucura, pe langa calitatea produselor comercializate, si de certificarea ISO 9001, ce garanteaza ca toate achizitiile facute sunt in concordanta cu normele europene in domeniu.

La Malco ATP Bucuresti clientii au parte de cele mai bune produse si de servicii de calitate europeana, comenzile dar si alte eventuale solicitari fiind preluate si onorate/rezolvate cu maxima promptitudine si profesionalism.

Toate produsele comandate sunt livrate direct la adresa mentionata de clienti in cel mai scurt timp, la preturi fara concurenta.

Mai mult, furnizorii Malco ATP Bucuresti lucreaza numai cu echipe de specialişti în sisteme de avertizare si produse de securitate in industria auto si industriala, astfel incat oricand, la cerere, puteti afla ultimele noutati in domeniul sistemelor de avertizare, informatii ca pot fi vitale pentru asigurararea sigurantei maxime in domeniul dumneavoastra de activitate.

Firma bucuresteana Malco ATP este distribuitor direct al renumitei Vision Alert din Marea Britanie, ce se ocupa de manufacturarea sistemelor profesionale de avertizare optica si acustica precum rampele luminoase, girofarurile, sirenele sau sistemele video pentru mersul in marsarier.

Sistemele de avertizare luminoase si acustice sunt recomandate a fi folosite mai ales pentru evitarea incidentelor si accidentelor de orice fel, atat la locul de munca, cat si pe drumurile publice. Rampele luminoase auto, aflate in oferta Malco ATP, sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, acestea fiind rezistente la vibratii si umiditate, fiabile si avand o durata mare de viata.

Compania bucuresteana comercializeaza, la cele mai bune preturi de pe piata, diferite modele si tipuri de rampe luminoase auto, acestea fiind folosite mai ales in

asistenta rutiera, agricultura, ambulanta, transporturi, tractari, salubritate, politie sau pompieri. Indiferent ca esti un cautarea unor rampe luminoase halo cu LED sau vrei diverse tipuri de produse din seriile diferite 15,20, 30, 60, 70 sau Delta design, la Malco ATP vei gasi cu siguranta exact rampa de care ai nevoie pentru proiectul sau afacerea ta.

Daca vrei siguranta si securitate la locul de munca ori pe drumurile publice, alegi produsele oferite de cel mai bun importator de pe piata auto romaneasca, compania Malco ATP din Bucuresti!

Malco ATP – sisteme de avertizare luminoase!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Petru Voda, no 17, sector 5
Telefon: 021.404.33.56 | 0722.717.272

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!