Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro

Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro

Masini de tuns iarba performante, de calitate superioara, iti sunt puse la dispozitie printr-o larga oferta de catre Mall-bb.ro prin intermediul magazinului sau on-line. Daca doresti sa achizitionezi o masina de tuns iarba profi, nu mai sta pe ganduri si acceseaza chiar acum Mall-bb.ro pentru a beneficia de produse de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi pentru tine.

Masini de tuns iarba – ce sunt aceste utilaje?

 

Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.roEsti fericitul proprietar al unei case care are gazon si care, fara doar si poate, trebuie intretinut cat mai bine? Atunci stii deja ca pentru intretinerea unui gazon, asa incat acesta sa puna in valoare tot ansamblul format din casa, gradina si gazon, vei avea nevoie de masini de tuns iarba.

Un gazon frumos, pe langa toate nevoile de intretinere legate de stropire, mai are nevoie si de toaletare, adica de tunsul ierbii pentru a-i conferi un aspect estetic deosebit. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul masinii de tuns iarba, un utilaj aparent banal, dar care face toti banii pe care i-ai dat in momentul achizitiei lui.

Cu ajutorul masinii de tuns iarba tu iti vei mentine gazonul ca-n revista, acest utilaj oferindu-ti si posibilitatea de a-ti personaliza gazonul prin propriul stil de tuns si modelul aplicat ierbii.

Masini de tuns iarba – tipuri si modele oferite de Mall-bb.ro

 

Datorita profesionalismului de care da dovada Mall-bb.ro ai posibilitatea de a opta pentru o masina de tuns iarba dintr-o larga paleta de optiuni. In functie de buget, preferinte sau necesitati poti sa alegi masini de tuns iarba care pot fi manuale, electrice, pe benzina sau care functioneaza cu ajutorul unui acumulator:

– Masini de tuns iarba manuale – au un sistem de functionare care nu este complicat, sunt practice in folosire pentru suprafete de gazon mici, avand un sistem de taiere prin forfecare de Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro1inalta calitate. Taierea ierbii se realizeaza cu ajutorul a 4 cutite curbate din otel calit ce sunt fixate pe un arbore cilindric pe rulmenti ce nu necesita intretinere;

Masini de tuns iarba electrice – sunt deosebit de manevrabile, sunt inzestrate cu un pieptene care taie gazonul pana la margine, sunt dotate cu un motor electric de tip Powerdrive ce permite lucrul fara un efort deosebit chiar si in cazul ierbii inalte;

– Masina de tuns iarba pe benzina – sunt actionate de un motor termic in 4 timpi si care pot fi folosite prin impingere sau pot fi autotractate. Acestea din urma sunt unele dintre cele mai avansate modele deoarece nu necesita efort in manipularea lor;

– Masini de tuns iarba cu acumulator – dispun de un timp lung de lucru gratie acumulatorilor de capacitate mare cu care sunt echipate, timpul de lucru efectiv fiind de circa 50 minute. Functionarea lor se bazeaza pe satelitii GPS cu ajutorul carora isi coordoneaza activitatea.

Apeland la produsele comercializate de catre Mall-bb.ro vei beneficia de o oferta completa ce se bazeaza pe un grad de accesibilitate ridicat, in sensul ca poti achizitiona un produs in functie de nivelul pe care ti l-ai propus pentru investitie. Produsele comercializate de catre Mall-bb.ro sunt de ultima generatie, fiind de o calitate superioara si au un raport calitate pret fara concurenta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.