Maxitrans, pentru cele mai confortabile excursii!

Maxitrans

download (2)Atunci cand plecam in vacanta, se intampla ceva cu starea noastra de spirit. Dintr-o data, totul este mai intens, suntem mai prezenti si mai interesati de mediul in care ne aflam.

Tuturor oamenilor organizati li se intampla sa cada in rutina. O rutina practica, dar de la care trebuie sa luam pauza uneori pentru a ne relaxa si reconecta la propria fiinta.

De aceea excursiile sunt terapia ideala pentru orice om, indiferent de varsta sau de ocupatie.

Cu totii avem amintiri vii din copilarie legate de primele excursii cu autocarul, primele experiente traite ca turist in lume, calator al noilor teritorii.

Si persoanele de varsta a treia apreciaza si savureaza din plin momentele din excursii. Dupa o viata in care si-au indeplinit toate datoriile acestia se pot bucura de o libertate totala, recompensa pentru toate provocarile infruntate de-a lungul vietii.

masini_mercedes_tur_maExcursiile cu autocarul sunt escapade ideale pentru cateva zile pentru a vizita locuri aflate la distante mici si medii. Fiind o alternativa ecologica si economica fata de alte variante de mijloc de transport, excursiile cu autocarul sunt solutia ideala pentru o excursie de o zi sau un weekend!

Pentru a oferi cele mai bune conditii de transport cu autocarul, firma Maxitrans Company din Campulung Moldovenesc  pune la dispozitia clientilor sai flota de cea mai buna calitate, destinate excursiilor. Acestea sunt dotate cu toate utilitatile necesare pentru a oferii conditii confortabile de calatorie.

Maxitrans Company a aparut din nevoia de a oferi mijloace de transport civilizat. In Suceava si in imprejurimi, imediat dupa anii ’90, majoritatea mijloacelor de transport folosite erau mostenite de la vechiul regim. Acestea erau complet depasite, fiind extrem de poluante si costisitoare deoarece trebuiau adesea reparate.

In ceea ce priveste confortul, conditiile de transport erau adesea sub orice critica. Nerespectarea orarului era ceva la ordinea zilei, iar pasagerii trebuiau sa suporte miros de motorina si huruitul puternic  facut de masinile depasite de vreme.

imagesAstfel, Maxitrans  Company si-a inceput misiunea de a oferi mijloace de transport de calitate, avand ca prioritate angajarea unui personal calificat si specializat, care sa ofere servicii impecabile. In timp a achizitionat autocare de cea mai buna calitate si a diversificat gama de servicii pe care le ofera clientilor sai.

Serviciul de inchiriere autocare pentru excursii pune la dispozitia doritorilor autocare dotate cu aer conditionat, sistem audio, o atmosfera placuta in interiorul acestora asigurata de starea de curatenie si un personal amabil si cu experienta.

Un mare avantaj pe care il detine Maxitrans Company este punctualitatea cu care isi indeplineste cursele. Soferii profesionisti ai companiei cunosc foarte bine traseele, putand sa aproximeze cu exactitate durata curselor.  Aceasta ofera siguranta si calitate serviciilor oferite de compania de transport.

Pentru servicii de inchiriere autocare de calitate superioara, va recomandam cu incredere compania Maxitrans din Campulung Muscel. Aceasta detine o flota moderna, intr-o stare tehnica impecabila, un personal dinamic si experimentat pregatit pentru a face fata celor mai diversificate cerinte din partea clientilor.

Maxitras Company ofera tarife avantajoase clientilor fideli, elevilor sau calatorilor din categorii defavorizate.

Daca aveti nevoie de servicii de inchirirere autocare oriune in zona Sucevei, dar si in alte destinatii, personalul de la Maxitrans Company va sta zilnic la dispozitie pentru a va face cele mai avantajoase oferte pentru excursia pe care v-o doriti.

S.C. MAXITRANS COMPANY S.R.L.

Calea Bucovinei  nr. 45, 725100, Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, România

Telefon fax: 0230 31 39 45

Mobil: 0728 099 099

E-mail: maxitrans.sv@gmail.com, office@maxitrans.ro

E-mail rezervari, abonamente: rezervari@maxitrans.ro