Merita Bio – Sanatate la cutie

suc mere

Cum ar fi sa va incepeti zisuc mereua cu un pahar de suc natural care sa contribuie decisiv la intarirea sanatatii organismului dumneavoastra? Cum ar fi daca acest suc natural, este intr-adevar natural si nu doar o metoda de marketing, ca in cazul altor firme celebre pe piata romaneasca? Da, acest suc natural 100% chiar exista! Este Produs de compania Merita Bio si este realizat in proportie de 100% din mere culese din livada proprie a firmei. Aceasta din urma are si o istorie pe care va voi expune putin mai tarziu.

In continuare, insa, sa vorbim putin despre beneficiile pe care le aduce unul dintre cele mai populare fructe de pe glob, marul, sanatatii organismului uman:

 • merele contin o substanta numita pectina, fiind considerata una dintre cele mai bune arme impotriva colesterolului;
 • desi detin zahar in componenta, merele mentin un nivel normal al glicemiei, zaharurile fiind foarte simple.
 • datorita aportului mare de firbe adus organismului, merele sunt recunoscute ca fiind un luptator impotriva infarctului sau atacului cerebral.
 • merele contin si o cantitate suficienta de potasiu pentru a regla presiunea arteriala;
 • merele contin substante numite fitonutrienti ce protejeaza organismul de boli degenerative ale creierului;
 • sucul de mar are importante proprietati antibacteriene. Stiintific s-a dovedit ca sucul de mere distruge in procentaj de 80% cariile dentare.
 • acest fruct este un element important pentru o dieta sanatoasa, avand un aport foarte mic de calorii ce variaza intre 70 si 100, este ideal pentru persoanele ce tin dieta pentru slabit;
 • ne imbogateste organismul cu vitamina C, ideala pentru intarirea sistemului imunitar ce ne apara de boli;

De ce ar trebui sa alegeti sucul natural de mere  Merita Bio?

 • Acesta nu contine zahar sau alti indulcitori;
 • Valabilitate un an de la imbuteliere, 30 de zile de la deschidere;
 • nu contine adaos de apa;
 • are un gust delicios dulce acrisor, fara conservanti sau coloranti.

Procesul de realizare al sucului este destul de simplu: dupa sortarea merelor, acestea se spala si se introduc in aparatul de ultima generatie pentru taierea, presarea si imbutelierea lor aseptica.

Va spuneam ca livada Merita Bio are si o mica povestioare in spate: Teodor Ianc este detinatorul celei mai mari livezi de mere bio din judetul Bihor. Avand 70 de ani, dumnealui a ales sa cultive 8 soiuri rezistente de mere, fara sa foloseasca nici un fel de tratament chimic. Exemplul domnului Teodor Ianc a fost urmat de foarte multi agricultori, numarul culturilor bio crescand de la 50, la 300 un an mai tarziu, fiind o reusita remarcabila pentru societatea bihoreana si chiar pentru agricultura pe plan local. Ca urmare a demersului intreprins de Teodor Ianc, in prezent sunt aproximativ 300 de hectare de pajisti bio, 90 de hectare de plante nutrient bio si 1000 de hectare de cereale bio.

Achizitionati sucul natural de mere marca Merita Bio si va veti bucura de toate aceste beneficii aduse organismului dumneavoastra!

Date de contact:suc mere

Denumire: Merita Bio;

Numar de telefon: 0728.302.975;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .