Murnic Ploiesti – Vrei un utilaj greu? Nimic mai usor!

munic - vanzare utilaje grele

Dupa cum o arata si titlul si cum o sa vedeti din text, cu toate ca toata tara arata de parca se afla in (re)constructie, nu mai este demult un cosmar logistic sa inchiriezi sau sa achizitionezi utilajele grele cu care sa dai drumul unui santier. Iar zona central-estica si de sud a tarii (daca punem compasul pe Ploiesti) este sustinuta de un partener redutabil in domeniul constructiilor. Cu un trecut glorios in operarea de utilaje grele si o perspectiva inalta, firma Murnic din Ploiesti s-a ocupat sa tina santierele orerationale inca din 1991. In plus compania s-a implicat activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Suprafetele halelor ajung undeva la 2000 de mp si sunt construite cu un design modern, conform normativelor in vigoare si respactand cu strictete proiectul de constructie.

munic - vanzare utilaje greleImediat dupa infiintare compania a adoptat imediat o politica ce i-a asigurat nu doar existenta pana in prezent dar si un renume in domeniu, la acest lucru participand insa si conditiile de lucru favorabile dezvoltarii proprii si la alegerea unui personal calificat. Dupa 18 ani de activitate pe piata din Romania, cei de la Murnic se pot mandri cu zero accidente, zero reclamatii sau esecuri legate de serviciile oferite sau de reatia cu clientii. Experienta, seriozitatea si dorinta dezvoltarii ii recomanda pe specialistii Murnic ca fiind alegerea cea mai buna pentru acei clienti care au nevoie de servicii de inchiriere si vanzare hale sau utilaje grele.

Sa aruncam acum un ochi in imensa vitrina cu produsele pe care le inchiriaza firma Murnic: sunt incluse macaralele telescopice, autocamioanele, automacaralele, autotractoarele, autobasculantele, buldoexcavatoarele si alte astfel de utilaje din cadrul imensului parc auto pe care il are la dispozitie.

Daca doriti sa achizionati un utilaj care sa va ajute in firma dumneavoastra, firma Murnic din Ploiesti ofera spre vanzare utilaje grele, care sa va ajute in transportul, ridicarea sau mutarea produselor grele. Utilajele date spre vanzare sunt din clasa autogunoierelor si vin cu o serie de dotari si facilitati menite sa usureze si sa imbunatateasca utilizarea acestora.

Aceste utilaje sunt prevazute cu cutie automata de viteze (usurand mult conducerea utilajului respectiv), motor Cummins, sistem de impachetare tip vulture, volan montat pe partea stanga sau dreapta in functie de necesitatile clientilor. In plus utilajele sunt fabricate in 2001 si sunt in stare perfecta de functionare, fapt garantat de firma Murnic, care se ocupa si de intretinerea acestor utilaje.

Si daca va ganditi ca vor aparea costuri de inmatriculare foarte ridicate, trebuie sa stiti ca toate utilajele sunt inmatriculate in Romania, ceea ce reprezinta un avantaj foarte mare pentru cumparatori, acestia fiind scutiti de taxele aferente inmatricularii utilajelor cumparate peste hotare. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ii contactati. Si va mai dam un mic sfat: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret pentru afacerea pe care doriti s-o incheiati.

Murnic

Romania, Prahova, Ploiești, Str. Drumul Serii, Nr. 11

Telefon: 0723 562 648

www.murnic.weebly.com

Afla mai multe…