Micro Mapper iti pune la dispozitie baze de date geospatiale!

baze de date geospatiale

baze de date geospatiale

Ai nevoie de baze de date geospatiale si nu stii la cine sa apelezi? Micro Mapper este alegerea perfecta! Cu o vasta experienta in domeniu cartografiei, firma Micro Mapper vine in intampinarea clientilor servicii complete si solutii personalizate, acestea constand in : analize GIS, analize de geomarketing, digitizare harti si geocodare si intocmire harti digitale. Totodata, firma se ocupa si de realizarea hartilor in format tiparit, mai exact, este vorba de hartile care se agata pe perete, de mari dimensiuni, harti personalizate si turistice.
Daca nu sti ce sunt aceste baze de date geospatiale, afla sunt niste date ce tin de localizarea geografica, acestea fiind caracteristice unor obiecte naturale sau anumite obiecte realizate de catre o persoana, in limitele acestora pe suprafata pamantului. Bazele de date geospatiale mai sunt numite si GIS ( sistem informational geografic) si sunt folosite in numeroase domenii, precum: turism, domeniul financiar, sanatate, geologie, militar, sociologie ori dezvoltare regionala.
Sistemul GIS poate fii folosit pentru dezvoltarea regionala dar si cea urbana, acest lucru realizandu-se prin creearea unor harti de urbanism, pentru magementului retelelor de utilitati, precum: gaze si apa, energie electrica, pentru dezvoltarea de noi afaceri, in sanatate si in comert pentru vizualizarea segmentarii pietelor.
Deoarece in prezent tehnologia s-a dezvolta foarte mult acest lucru a condus la deschiderea unor noi orizonturi in ceea ce priveste realizarea unei harti si baze de date geospatiale. Bazele de date geospatiale se refera la localizarea geografica, exacta a anumitor obiecte pe glob, in forma si dimensiunea acestora.

Daca ai nevoie de baze de date geospatiale, apeleaza cu incredere la Micro Mapper!

O baza de date gespatiala te va ajuta cu siguranta in analiza datelor interne ale firmei in ceea ce priveste repartizarea clientilor, consurenta aflata pe piata ori te va ajuta sa analizezi cu exectitate volumul de vazari realizate.
Crearea unei baze de date geospatiale presupune mare efort dar si bani. De acea firma Micro Mapper iti vine in ajutor scutindu-te de tot acest efort, punandu-ti la dispozitie o baza de date GIS care cuprinde toate drumurile, punctele de interes, adresele postale dar si toate cladirile.
Pentru obtinerea bazelor de date geospatiale, Micro Mapper utilizeaza tehnologii de ultima ora, datele obtinute fiind direct de la satelitii de geo-locatie.
Datorita echipamentelor de localizare foarte precise, Micro Mapper reuseste ca cartografieze fiecare punct de teritoriu de interes. Echipa bine pregatita si cu experienta in domeniu, reuseste sa reduca marja de eroare aproape de 0. Totodata, firma poate cartografia cu precizie atat imobile, teritorii si perimetre.

Pentru baze de date geospatiale, contacteaza Micro Mapper!

Serviciile si produsele firmei Micro Mapper se adreseaza tuturor persoanelor, atat celor fizice cat si celor juridice, persoanelor care su nevoie de ajutor pentru a se orienta in orasele necunoscute.
Pentru mai multe informatii suplimentare acceseaza pagina web www.micromapper.ro sau contacteaza reprezentantii- 0364 566 723/ 0731 359 929. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!
Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege baze de date geospatiale de la Micro Mapper!

admin

admin