Micro Mapper va ofera baze de date geospatiale si servicii profesionale avantajoase!

baze de date geospatiale

baze de date geospatiale

Indiferent ca va pregatiti de  dezvoltarea unor proiecte de dezvoltare urbanistica  sau studii de fezabilitate, veti avea mereu nevoie de un specialist. Acum nu mai este nevoie sa pierdeti ani intregi cu scopul de a culege informatiile necesare, intrucat specialistii va pot oferi aceleasi informatii intr-un timp scurt si cat mai precis posibil. Beneficiati de analize si date precise, dar si actualizate, pentru ca olanul dumneavoastra sa iasa perfect.

Unde puteti gasi acest ajutor? Ei bine, compania Micro Mapper va pune la dispozitie cele mai bune servicii de furnizare baze de date geospatiale. Aceste servicii acopera toata Romania, iar tehnologia utilizata va garanteaza precizia informatiilor, dar si caracterul de noutate. Astfel, informatiile si datele sunt actualizate o data la 3 luni, acestea fiind verificate si completate de catre specialistii companiei chiar de pe teren.

Cum primiti aceste informatii? Totul este bine organizat, astfel ca toti clientii vor avea acces la niste baze de date complete, dar si pe intelesul lor. Nevoile si interesele clientilor isi gasesc raspunsul in diverse harti digitale si fizice, dar si alte informatii extrem de detaliate. Prin urmare, datele GIS inseamna eficienta, siguranta si un plus de valoare pentru proiectul sau afacerea dumneavoastra.

Baze de date geospatiale – caracteristici generale

Scopul principal al acestor baze de date geospatiale este pentru a colecta informatii precise despre anumite puncte strategice, polpulatie, forme de relief si multe altele. In functie de acestea se pot realiza  diverse harti si reprezentari atat pe suport fizic, cat si in format digital, in functie de necesitatile si preferintele fiecarui client. Totul se realizeaza cu ajutorul unor aparate performante, dar si cu ajutorul unei echipe care este prezenta mereu la fata locului cu scopul de a furniza informatii cat mai clare si precise.

Astfel, localizarea unor anumite puncte geospatiale se face cu o marja de eroare ce poate fi redusa de cele mai multe ori la 0. Se pot cartografia diverse teritorii, structuri, imobile etc, informatiile fiind redate cu mare acuratete. Informatiile colectate in aceste baze de date geospatiale pot avea roluri multiple. De exemplu, in cazul in care doriti sa demarati o afacere intr-o anumita zona, acum puteti avea acces la toate informatiile legate de punctul respectiv.

Primiti informatii legate de numarul famililor, varsta medie si multe alte informatii extrem de utile pentru priectul dumneavoastra. Asadar, datele preluate cu ajutorul satelitului si cele colectate de la fata locului se impletesc astfel incat rezultatul final este unul excelent. Desigur, experienta de 11 ani este un avantaj care permite companiei sa actioneze serios si cu profesionism.

Alegeti baze de date geospatiale de la Micro Mapper!

Tot mai multe companii din intreaga lume se folosesc de strategia locatiei si analizarea acesteia inainte de a incepe un business. Astfel, Micro Mapper vine cu serviciile de baze de date geospatiale care combina datele obtinute prin satelit cu datele obtinute de la fata locului. Acestea va ofera toate informatiile de care aveati nevoie, iar proiectul dumneavoastra se va desfasura in conditii excelente.

 

Alege baze de date geospatiale de la Micro Mapper, un specialist in afaceri de succes!

admin

admin