Monitorizare flota auto cu Commander System

Monitorizare flota auto cu Commander System

Monitorizare flota auto cu Commander SystemMonitorizare flota auto este un sistem care confera siguranta pe drumuri atat vehiculelor, cat si conducatorilor auto. Monitorizarea si alertarea au loc online chiar si atunci cand vehiculul stationeaza sau se afla in mers. Insa rolul principal in ceea ce priveste monitorizare flota auto este afisarea pozitiei, dar si viteza curenta a autovehiculelor. De asemenea, monitorizare flota auto performanta iti ofera informatii si despre consumul de combustibil, pozitia pedalei, turatia motorului, despre acceleratie si chiar si despre temperatura spatiului de incarcare.

Monitorizare flota auto se face online cu ajutorul GPS-ului

 

Daca detii o flota auto stii cu siguranta ca aceasta presupune riscuri atat pentru tine, cat si pentru conducatorii auto, dar si pentru clientii tai. Astfel, monitorizare flota auto te ajuta:

– sa minimizezi riscurile prin monitorizarea permanenta a stilului de condus pentru fiecare conducator auto, cat si imbunatatirea stilului acestora;

– sa eficientizezi costurile, de la combustibil si pana la piesele de schimb si service;

– sa tii o evidenta clara a comenzilor si a modului in care acestea sunt executate;

– sa ai o afacere eficienta si sa fii sigur pe reusita;

– sa cresti productivitatea.

Monitorizare flota auto se realizeaza sigur si la obiect cu ajutorul GPS-ului, iar managementul flotei auto se realizeaza cu ajutorul unui sistem software. Acest software te ajuta sa monitorizezi eficient, oricand, flota auto a companiei, neuitand nici cel mai mic vehicul.

Un astfel de sistem este dotat de regula cu o multime de facilitati printre care putem enumera stilul de condus, consumul de combustibil, starea de functionare a autovehiculelor, siguranta conducatorilor auto, dar si mentenanta autovehiculelor.

Deci, monitorizare flota auto iti permite sa-ti desfasori activitatea in domeniul transporturilor fara nicio grija, fara pierderi inutile, minimizand riscurile, crescand productivitatea si asigurand un business de succes.

Cum se administreaza flota? Se realizeaza prin intermediul unei interfete foarte prietenoase care-ti ofera informatii dintre cele mai variate cu privire la detaliile tehnice ale autovehicului, la conducatorul auto, cand expira ITP-ul, ADR, RCA, rovignetele, service si informatii despre tahograf.

Fiecare conducator auto are inregistrata situatia sa proprie, de la amenzi pana la numarul de accidente, situatia medicala, dar si stilul si modul in care conduce, daca este sau nu un sofer prudent pe care te poti baza.

Commander System te ajuta cu monitorizare flota auto

 

Doresti sa economisesti si timp, dar si bani? Inseamna ca ai si tu nevoie de monitorizare flota auto, un sistem oferit de catre Commander System, o companie din Bucuresti care-ti ofera Monitorizare flota auto cu Commander System1posibilitatea sa stii totul despre flota ta, informatii dintre cele mai detaliate, oricand.

Este important sa te poti baza pe angajatii tai si pe faptul ca acestia respecta foaia de parcurs. Un sistem monitorizare flota auto iti va oferi aceste informatii foarte rapid, crescand astfel productivitatea firmei printr-o atenta supraveghere a intereselor companiei.

Commander System iti ofera astfel de sisteme de monitorizare flota auto la un pret accesibil si te va indruma exact inspre sistemul care se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor companiei tale pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege monitorizare flota auto de la Commander System. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Commander System? Pentru detalii, suna la numarul 0755-048.105 sau trimite un e-mail pe adresa hotline@commander.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.