Vopsea barci

nauticaFiecare dintre noi avem anumite pasiuni. Pentru multi, pescuitul sau navigatul este cea mai mare placere, pentru care sunt dispusi sa investeasca foarte multi bani. Daca va numarati printre cei care iubesc apa si ambarcatiunile inseamna ca sunt sanse mari sa detineti printre altele si o barca. Doar cei care detin o barca stiu cata grija trebuie sa aveti de aceasta si ca pentru a o mentine in forma cat mai mult timp trebuie sa o protejati cu anumite substante. Printre solutiile care se aplica pentru protectia unei astfel de ambarcatiuni se numara si vopsea barci. Daca va intrebati de unde puteti sa cumparati vopsea barci raspunsul este simplu: Nautica Shop.

Ce trebuie sa stiti despre Nautica Shop?

Nautica Shop este magazinul online ideal pentru toti cei care detin diverse tipuri de ambarcatiuni. Sub motto-ul “Confort si siguranta”, acest magazin isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu o variata gama de produse, toate de cea mai inalta calitate. De asemenea, Nautica Shop din Galati ofera consultanta pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege piesele de schimb pentru motorul detinut. Datorita promptitudinii, seriozitatii, preturilor avanatajoase si a produselor comercializate de inalta calitate (inclusive vopsea barci), acest magazin a reusit sa castige increderea a numerosi clienti atat din Galati cat si din intreaga tara.

Ce produse sunt incluse in oferta magazinului Nautica Shop?

Acest magazin va propune numeroase produse, grupate in mai multe categorii:

–          accesorii barci pneumatice

–          sisteme de directie, guvernare, cabluri, volane

–          filtre ulei motoare inboard

–          baloane, sisteme de ancorare

–          vopsea barci

–          ceas bord, instrumente navigatie

–          piese de schimb motoare apa etc

Despre vopsea barci

Nautica Shop este partenerul dumneavoastra ideal daca aveti nevoie de vopsea barci. Aici aveti posibilitatea de a gasi numeroase produse incluse in categoria vopsea barci, apartinand producatorului de renume international Hempel. Iata cateva din aceste produse:

Grund vopsea Hempel Undercoat- este o vopsea grund cu uscare rapida, are in compozitie pigmenti de fosfati de zinc. Timpul de uscare variaza intre 3 ore la o temperatura de 20 de grade si 6 ore la o temperatura de 10 grade. Se recomanda pentru sisteme alchidice pe suprafete curatate foarte bine atat pe exterior, cat sip e interior.

Vopsea topcoat Hempel Brilliant Gloss- are un nivel inalt de stralucire; este rezistenta la apa sarata si pierderi/scurgeri de ulei mineral. Se aplica usor, asigurand un finisaj deosebit. Se recomanda pentru aplicarea pe suprafata de exterior si interior deasupra liniei de plutire pe fibra de sticla, lemn, metal. Timpul de uscare variaza intre 8 ore la o temperatura de 10 grade si doar 4 ore la o temperatura de 22 de grade.

Vopsea decapanta Hempel- este o solutie eficienta si practica de indepartare a vopselei antivegetative veche sau/si alchidice, siliconice ori epoxidice. Se foloseste pentru ambarcatiunile din fibra de sticla. Se aplica usor folosind un roller sau o pensula.

Nautica Shop- alegerea cea mai buna pentru vopsea barci

Indiferent care dintre aceste tipuri de vopsea barci va este de folos, calitatea este aceeasi. Nu ezitati sa comandati de la Nautica Shop vopsea barci. Veti fi placut surprinsi de conditiile avantajoase de livrare si de preturi accesibile. Daca doriti sa consultati intreaga oferta a magazinului, puteti vizita pagina nautical-shop.ro.