Motopompe – AgroMall.ro iti doteaza gospodaria la preturi avantajoase

motopompa_ys-20In oferta avantajoasa AgroMall.ro gasesti mai multe tipuri de motopompe, si anume: pentru apa curata, pentru apa murdara si pentru irigatii. Cumpara un produs in functie de ce anume ai nevoie in gospodarie. Indiferent de alegere, te vei bucura de calitate, fiabilitate si durata de utilizare indelungata.

Motopompe pentru apa curata – Informatii pentru utilizatori

Despre produsele din categoria motopompe pentru apa curata trebuie spuse urmatoarele lucruri:

– in oferta se gasesc modele de la producatorii Honda si Stager. Acest lucru iti garanteaza automat siguranta in functionare;

– sunt folosite in urmatoarele situatii: umplerea rezervoarelor cu apa curata, alimentarea cu apa din fantani / rauri / lacuri, spalarea vitelor, irigarea culturilor prin mai multe metode, stingerea incendiilor, desecarea piscinelor si a bazinelor, spalarea grajdurilor si a utilajelor agricole si nu numai;

– au diverse caracteristici tehnice.

Esti in cautare de motopompe si nu stii ce anume sa cumperi? Seteaza filtrele din magazinul online AgroMall.ro! Produsele in discutie se caracterizeaza prin:

– absorbtie de la 5 m la 9 m;

– combustibil: diesel si benzina;

– debit apa cuprins intre 5 m cubi/ h si 98 m cubi/h;

– diametru absorbtie: 1 ½ toli- 5 toli;

– diametru refulare: 1 tol – 4 toli;

– putere: 1 CP – 17 CP;

– inaltime refulare: 13 m – 100 m;

– pornire: la sfoara sau electrica.

Daca iti vei comanda o motopompa, vei beneficia de o garantie de 24 de luni, daca esti persoana juridica, sau de 12 luni, daca esti persoana fizica.

Mai trebuie spus ca produsele din categoria motopompe provin de la nume importante in domeniu, precum: ANADOLU, BSR, GARDELINA, GARDENIA, HONDA, KIPOR, ProGARDEN si STAGER.

Motopompe apa murdara – Caracteristici principale

Iata cateva informatii despre motopompele pentru apa murdara:

– sunt folosite pentru: drenarea canalelor industriale, evacuarea reziduurilor si a apei menajere, lucrari de canalizare si nu numai;

– transportul pentru anumite modele iti este asigurat in mod gratuit (cum ar fi modelul Stager GTP80);

– au preturi avantajoase.

Informatii utile despre motopompe irigatii

Este pentru prima data cand ai nevoie de asa ceva? Rasfoieste atunci oferta AgroMall.ro si cumpara de acolo! Iata cateva informatii care te vor ajuta sa alegi modelele de care ai intr-adevar nevoie:

– provin de la marca Anadolu;

– au sistem de pornire electric sau manual;

– motoarele lor au puteri variate;

– functioneaza cu combustibil diesel;

– pot pompa pana la o inaltime de chiar 75 de metri.

Din oferta AgroMall.ro se pot achizitiona nu doar motopompe, ci si: bormasini, surubelnite electrice, unelte pentru gradina, scari aluminiu, aparate de sudura, generatoare curent, masini de spalat cu presiune, freze, accesorii echipamente curatenie, compresoare, tocatoare resturi vegetale, mori & batoze s.a.m.d.

Cumpara tot ce ai nevoie de pe AgroMall.ro! Calitatea, eficienta, fiabilitatea si durabilitatea produselor sunt net superioare multora de pe piata, astfel ca vei avea, cu siguranta, garantia unei investitii bine facute.

Comanda un produs din oferta de motopompe, din magazinul online AgroMall.ro! Este foarte util in orice gospodarie si nu costa mult.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Amurgului, nr. 77B

Telefon: 0749.338.160, 0728.674.650