Multitech prezinta exhaustoare laser!

prod_bofa_adaccess_largeCati dintre voi sunt in cautarea unor exhaustoare laser? Multitech ofera astfel de produse de caliate la preturi convenabile. Compania ofera celor interesati exhaustoare laser cu debit de aer 180 mc/h, 300 mc/h, 380 mc/h. Specialistii companiei raspund cu placere oricarei intrebari ai avea. Pentru mai multe informatii despre fiecare sistem in parte pentru a putea alege cele mai potrivite produse apeleaza la specialistii firmei Multitech. Aceste produse sunt oferite la un raport optim calitate-pret si ofera numeroase avantaje precum calitatea din productie si durata indelungata de functionare a laserelor.

Colaborand cu cei mai importanti producatori la nivel mondial, ai garantia unor echipamente si consumabile specifice industriei tale. Bofa International este considerat liderul international in ceea ce priveste extractia de fum si filtrare aer, fiind considerat numarul 1 in industrie. Aceasta companie produce unitati de extractie de fum fiabile, de inalta calitate si cu costuri reduse de utilizare. Echipa firmei Multitech din Brasov te intampina de fiecare data cu solutii optime, customizate si eficiente, pentru a satisface si cele mai exigente preferinte.

Ce sunt exhaustoarele laser?

Exhaustoarele laser sunt acele echipamente care se ocupa de evacuarea fumului rezultat din aplicatiile laser. Designul si functiile pe care le detin pot satisface nevoile de performanta cele mai exigente. In plus, acestea au si o durata indelungata de exploatare si un timp de functionare maxim. Acest tip de produse sunt fiabile, au o constructie robusta si compacta, sunt simplu atat de utilizat, cat si de instalat si intretinut. Produsele asigura un nivel redus de zgomot, o amprenta mica la sol si costuri reduse de inlocuire a filtrelor. Produsele din aceasta categorie mentin un mediu de lucru sigur, lipsit de miros si extrem de curat. Intretinerea filtrului este obligatorie pentru prevenirea depunerii fumului si a reziduurilor pe componentele optice ale laserului care pot compromite calitatea marcajului.

Echipamentele combina o gama puternica de caracteristici unice intr-o singura unitate compacta. Diferitele functii ale sistemelor permit utilizatorului sa stabileasca in prealabil debitele corespunzatoare pentru un nivel de zgomot redus si protectia ulteioara a ambelor filtre. Pre-filtrul cu doua trepte are o suprafata masiva pentru a limita incarcarea filtrului si a extinde perioada dintre schimbarile filtrului. Evacuarea gazelor arse este esentiala pentru orice instalatie de marcare cu laser care contribuie la eliminarea fumului si a resturilor de particule generate in timpul procesului de marcare.

Multitech – tehnologia de care ai nevoie!

Compania brasoveana Multitech ofera echipamente si consumabilele de codificare si marcare pentru industria in care iti desfasori activitatea. Scopul firmei este de a oferi solutii customizate si eficiente, care sa confere satisfactie maxima. Produsele oferite spre vanzare sunt sofisticate din punct de vedere tehnologic si are o durata de exploatare indelungata. Profesionalismul, competenta, seriozitatea si flexibilitatea sunt cateva dintre caracteristicile care recomanda aceasta companie ca fiind partenerul ideal pe care te poti baza in orice moment. Multitech este aproape de clienti nu numai cu produse de top, dar si cu consultanta specializata, avand in vedere tendintele si reglementarile din industrie. Apeleaza la Multitech si nu vrei ramane dezamagit.

Datele de contact ale firmei Multitech

Adresa firmei: Bd. Brasovului, 145, Sacele, Brasov

Telefon: 0268 272 300

Email: vanzari@multitech.ro