Murnic – cu ei, afacerea ta e la inaltime

Macarale telescopice

Nu stim exact cum s-au descurcat si cum si-au ridicat vechii egipteni piramidele sau cum au reusit vechii mayasi sa-si duca la bun sfarsit uriasele temple, caci stim cu toti ca nu aveau masinariile de azi, acum mai bine de 2000 de ani. Stim insa cum puteti ridica dumneavoastra orice fel de constructie, fara sa va rugati zi de zi la zei sau extraterestrii sa va ajute, si fara sa va bateti capul cu parghii si scripeti.

Acesti baieti minunati si masinariile lor colosale se numesc Murnic si vin din Ploiesti. Compania a fost infiintata in 1991 si a capatat imediat o stabilitate, atat la propriu cat si la figurat, care i-a asigurat existenta pana in prezent. Cum a fost posibil? Prin crearea unui mediu de lucru propice propriei dezvoltari dar si prin alegerea unui personal calificat (s-au asigurat ca nu vor angaja niciun Dorel).Macarale telescopice

Dupa 18 ani de activitate la inaltime pe piata romaneasca, firma a bifat la majorat un bilant pozitiv in toate casutele, de la lipsa accidentelor de munca, a reclamatiilor legate de utilajele sau serviciile oferite pana la relatia cu angajatii. Experienta, seriozitatea si dorinta de a fi primii ii recomanda pe specialistii Murnic ca fiind un sprijin de nadejde pentru acei clienti ce apeleaza la serviciile de inchiriere utilaje grele: macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante, buldoexcavatoare si alte astfel de utilaje din cadrul parcului auto pe care il are la dispozitie. Pentru detalii nu ezitati sa ii contactati pe site-ul lor www.murnic.weebly.com.

Cu un viitor stabil si o perspectiva inovatoare, macaralele firmei Murnic sunt gata sa treaca si cu totul in ograda dumneavoastra, firma ocupandu-se de vanzarea utilajelor grele. Marcile pe care le comercializeaza sunt: Krupp, Faun, Terex, Liebherr, Volvo si Daf. Pe langa acestea mai inchiriaza motostivuitoare disel Forlift, cu o sarcina utila cuprinsa intre 3 si 8 tone. In plus, compania se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Suprafetele halelor ajung la 2.000 de mp si sunt construite conform normelor in vigoare.

Sa ne ridicam acum privirea catre macaralele telescopice, arma secreta a celor de la Murnic, in materie de inchirieri. Cu capacitati de incarcare de la 10 la 80 de tone, pentru utilizare universala, macaralele cu brat telescopic vor rezolva orice fel de problema ce poate aparea pe un santier. Indiferent de tipul santierului de constructii sau de tipul activitatii prestate, macaralele telescopice sunt potrivite in industriile ce necesita siguranta in transportare-ridicare si precizie. Macaralele cu brat telescopic asigura o mobilitate foarte buna, avand capacitati diferite de ridicare in functie de inaltime. In mana unui Schumacher al macaralelor, acest utilaj face minuni, siguranta sporita fiind atu-ul de baza. Se folosesc si la lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si lucrari de complexitate ridicata in industriile energiei eoliene si a petrochimiei. Ofertele de inchiriere sunt stabilite la zi sau cu ora (pentru interventii de minim 4 ore), dar, cum spuneam si mai sus, utilajele sunt disponibile si pentru vanzare.

Speram ca v-am convins de ce pot face aceste minunate “toys for big boys” la “groapa dumneavoastra de nisip”. Asa ca nu ne mai ramane decat sa va invitam la “joaca”!