Dmm Multimedia Consulting – inscriptionari DVD

DDM Multimedia Consulting

Cantitatea de depozitare a unui CD este semnificativ de mare, insa tot mai multe programe si jocuri au inceput sa aiba marimi din ce in ce mai mari; si-au facut deja aparitia pe piata enciclopedii, jocuri sau programe care se intind pe 4-5 CD-uri. Problema aceastora a fost solutionata prin aparitia DVD-ului, care a reprezentat ”the next step” dupa compact disc. DVD-ul joaca un rol important pentru utilizatorii computerelor pentru ca este utilizat pentru cele mai mari si mai interesante dintre jocuri, pachete de programe si filme. Tehnologia DVD  a inlocuit deja casetele video care au existat  pe piata pana in momentul acesta.

DDM Multimedia ConsultingCD-ul stocheaza  650 MB de informatie, pe cand un DVD poate stoca  pana la 4,7 GB de informatii. In comparatie cu un CD, un DVD are doua fete pe care se pot inregistra informatii, in asa fel incat intorcandu-l sa mai putem citi inca 4,7 GB de informatii. Dimensiunea foarte mare a discului de tip DVD reprezinta solutia optima pentru depozitarea de poze si de sunete de o calitate ridicata.

In principiu Hollywood-ul a jucat inca de la inceputuri un rol esential in aparitia pe piata a DVD-ului. Aceasta pentru ca filmele au inceput sa fie lansate atat pe casete video, cat si pe DVD.

In anii 1990 Phillips a conlucrat cu Coorporatia japoneza Sony pentru a da nastere unui disc digital versatile (Digital Versatile Disk) care sa detina o capacitatea de depozitare a informatie mult mai mare decat CD-ul. CD-ul a fost inventat la inceputul anilor 1980 de catre companiile Sony si Phillips , fara sa isi imagineze viitoarele aplicatii care  isi vor face aparitia. CD-ul audio a aparut in anul 1982, prezentand facilitati de acces circumstantial si totodata cu o calitate a sunetului de exceptie, cucerind piata momentului imediat.

La inceput discul compact prezenta disponibilitate de 74 de minute de semnal audio digital de o foarte buna calitate, iar in prezent ne ofera pana la 700MB de spatiu disponibil pentru depozitarea datelor, 100 scannari fotografice pentru eventuale publicatii sau peste 74 de minute de film tipVSH full-motion video si audio.

DDM GrupFirma DMM Multimedia Consulting a fost infiintata in anul 2006, in Bucuresti si are ca domeniu de activitate personalizarea de CD-uri si DVD-uri activand in sectorul multiplicarilor audio si de date, al productiei muzicale si al tipariturilor.

In prezent, firma produce  cca. 5000 CD / DVD pe zi, iar predarea catre clienti se face foarte rapid. Firma dispune de o tehnologia de ultima ora in acest domeniu, avand colaborari importante cu multiplicatori de seama din strainatate. Datorita experientei pe care o au in acest sector, ofera servicii de calitate superioara, motiv ce ii recomanda ca fiind o alegere foarte inspirata. Personalizarea de CD-uri si DVD-uri este un domeniu ce cunoaste cresteri de la an la an, fiind utilizate in aproape orice domeniu.

Echipa DMM Multimedia Consulting ofera servicii de personalizare a CD-urilor si DVD-urilor. Aceste servicii se realizeaza prin printare digitală ink-jet 4200 dpi direct pe suprafaţa CD-ului si prin aplicarea unui lac de protecţie cu uscare UV.

Poti sa citesti si alte articole doar facand un click aici.