Murnic Ploiesti – specialistul de care ai mereu nevoie!

Cauti servicii profesionale de inchirieri utilaje grele, in conditii avantajoase?

Iti trebuie o macara cu brat telescopic si nu stii unde o poti gasi?

Cauti diverse piese de schimb pentru utilajele din domeniul constructiilor civile sau industriale, canalizari, poduri, drumuri, pentru combine agricole sau tractoare?

Ai nevoie de diferite cutii de viteze, de arbori sau rulmenti, de pompe de viteza, de cuplaje sau blocuri motoare ?

Compania Murnic din Ploiesti este in acest caz cea mai buna alegere!

De 22 de ani pe piata romaneasca, Murnic este apreciata de partenerii sai de afaceri pentru serviciile de calitate oferite, la cel mai bun raport calitate/pret.

Ori de cate ori ai nevoie de un utilaj, ori de cate ori iti trebuie un echipament special pentru lucrarea sau proiectul tau, nu uita ca firma Murnic din Ploiesti este gata sa te ajute, oferindu-ti in conditii avantajoase, servicii de inchiriere pentru macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante sau  buldoexcavatoare.

murnic

Toate utilajele companiei sunt bine intretinute, au toate reviziile la zi, iar  starea lor de functionare este una foarte buna. In functie de necesitatile sau dorintele tale, firma iti poate pune la dispozitie mai multe utilaje in acelasi timp, conditiile de inchiriere fiind foarte avantajoase in aceasta situatie.

Colaborarea cu compania Murnic din Ploiesti se face pe baza unui contract, acesta putand fi oricand prelungit sau modificat, in functie de proiectele si lucrarile partenerilor de afaceri.

La Murnic Ploiesti vei intelege care este diferenta dintre o firma oarecare si un adevarat profesionist, angajatii companiei fiind atenti si responsabili cu toti clientii, carora le ofera doar servicii de calitate superioara.

Compania Murnic Ploiesti detine in parcul sau auto numai utilaje profesionale, in toti anii de cand este pe piata afacerilor, firma neinregistrand nici un accident de munca. In plus, pana acum nu a existat nici o reclamatie legata de serviciile oferite clientilor ori despre starea  utilajelor puse la dispozitia acestora.

Pe langa serviciul de inchirieri materiale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante si buldoexcavatoare, Murnic Ploiesti vaofera si servicii de inchiriere a halelor industriale cu poduri rulante, firma facand si tranzactii auto din parcul propriu sau la comanda, din toata gama de camioane existente pe piata.

murnic 1Daca ai nevoie de diverse piese de schimb pentru utilajele cu care lucrezi, poti apela cu incredere, oricand, la personalul calificat al companiei prahovene. In stocul acesteia vei gasi numeroase piese de schimb diverse, provenite in cea mai mare parte din dezmembrari: motoare, cauciucuri, cilindri de extindere ori pompe de injectie, alternatoare si electromotoare, sisteme de directie, piese de motor, filtre, sisteme de pornire alimentare GPL, echipamente electrice, transmisii, sisteme de franare, tractiuni, accesorii, piese de schimb, transpaleti ori diverse componente ale sistemului hidraulic.

Toate piesele de schimb comercializate de compania Murnic sunt de calitate si rezistente, ele potrivindu-se perfect utilajelor si echipamentelor destinate. In plus, periodic, specialistii firmei verifica cu atentie toate utilajele si echipamentele aflate in parcul auto, pentru functionarea carora garanteaza.

Pentru rezultate de calitate, colaboreaza cu un specialist, alege parteneriatul cu Murnic Ploiesti !

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11
Telefon: 0723 562 648
Fax: 0244 514 383

Citeste alte materiale interesante, aici !