Nefatec – mai ECO prin tehnologie

sistem alarma separatoare ulei

Sunteti in cautarea unor solutii insistem alarma separatoare uleiovatoare pentru protectia mediului inconjurator? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi la achizitionarea acestora? Doriti o colaborare, bazata pe incredere, respect si profesionalism, cu o companie ce va poate oferi astfel de solutii? Foarte simplu. Tot ceea ce aveti nevoie veti gasi la compania craioveana Nefatec.

Cu ce se ocupa compania Nefatec?

Infiintata in anul 2010, compania Nefatec are ca activitate princip ala comercializarea produselor ce ajuta mediul inconjurator. Fiind responsabilitatea noastra, a tuturor sa ne ingrijim de mediul in care traim si sa prevenim potentiale catastrofe ecologice, compania Nefatec vine in sprijinul acestui demers cu o gama diversficiata de produse pentru a mentine un mediu inconjurator cat mai curat.

Din gama de produse comercializate de compania craioveana amintim urmatoarele: sisteme de alarma pentru separatoare de ulei, grasimi sau hidrocarburi, dispozitive pentru detectarea ghetii pe palele turbinelor eoliene, sisteme de alarma pentru fosele septice, statii de combustibil, comutatoare de nivel si echipamente de masurare a nivelului.

Pe langa aceste sisteme de avertizare si de protectie a mediului inconjurator, compania craivoeana ofera clientilor sai solutii de izolare termica. Acestea sunt constituite din placi izolatoare de tip Nefalit, tesaturi din kevlar, snururi din fibra de sticla si fibra ceramica, imbracamite si echipamente de protectie, benzi din fibra de sticla, placi rigide din fibra mecanica, tuburi din fibra de sticla, adezivi pentru refractari, tuburi cu inveli de silicon si multe altele.

Din categoria produselor de filtrare a fluidelor fac parte filtrele din aluminiu, fonta si otel, cutiile pentru filtre, simulatoare de turnare, acoperiri antiaderenta etc.

Cum functioneaza sistemul de alarma pentru separatoarele de ulei, grasimi si hidrocarburi?

Aceste produse sunt solutii excelente de avertizare in cazul atingerii nivelului prestabilit al grosimii stratului de ulei, hidrocarburi sau sedimente din separator.

Noile cerinte implica folosirea unor astfel de separatoare de ulei pe orice circuit al apelor uzate, astfel incat poluarea mediului inconjurator sa fie diminiuata. Practic, aceste sisteme de alarma pentru separatoarele de ulei previn deversarea uleiurilor sau hidrocarburilor. Fiind sisteme de alarma foarte sensibile la schimbari de nivel, acestea pot preveni accidente de poluare, reducand in acelasi timp costurile ce vin odata cu managementul deseurilor. Un avantaj al acestor separatoare consta in siguranta lor, acestea putand monitoriza continuu buna functionare a separatoarelor. Ele functioneaza cu una, doua sau trei sonde, in functie de domeniul de aplicatie in care sunt folosite.

Fiind un sistem de alarma, acestea au nevoie de un sistem de avertizare. Avertizarea se face atat prin semnale luminoase, cat si acustice, indicand faptul ca separatorul trebuie golit, pentru evitarea infundarii conductelor.

Fara un astfel de sistem de alarma pentru separatoarele de ulei s-ar pierde foarte mult timp cu verificsistem alarma separatoare uleiarea regulata a acestora din urma, iar riscurile de poluare ar fi mult mai ridicate.

Din acest motiv va recomand sa apelati cu incredere la compania Nefatec. Dumnealor stiu ce e mai bine si pentru dumneavoastra si pentru mediul inconjurator.

Date de contact:

Denumirea firmei: Nefatec;

Numar de telefon: 051 448 808.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .