Best Decor Idea va pune in lumina!

aplice

7624ff9e25d15c0a99d34361e09debf3Atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu, lumina joaca un rol extrem de important. Adesea ni se intampla sa avem o senzatie inconfortabila intr-un spatiu, iar de cele mai multe ori aceasta se datoreaza felului in care este luminat spatiul respectiv.

Lumina artificiala este esentiala intr-un spatiu. Aceasta poate transforma o locuinta intr-un camin primitor sau poate crea o atmosfera rece si respingatoare. De aceea este foarte important sa alegem corect corpurile de iluminat.

Atunci cand cautam corpuri de iluminat trebuie sa tinem cont de o serie de factori. In primul rand, trebuie sa ne orientam sa alegem produsele in functie de spatiul in care vor fi montate.

De exemplu, dormitorul fiind destinat relaxarii nu necesita o lumina puternica, ci mai degraba una ambientala, relaxanta . In living pe de alta parte este nevoie de minim 3 corpuri de iluminat. Pe langa lumina mare de plafon este nevoie si de alte surse mai mici de iluminat, ca aplicele sau veiozele pentru a crea un ambient mai placut atunci cand nu e nevoie de lumina puternica.

66228-17-10_touch_variator__46458_stdSi in bucatarie desfasuram multe activitati, de aceea se recomanda o lumina puternica, dar nu orbitoare. Obiceiul de a pune un neon pe plafonul bucatariei nu este deloc unul inspirat deoarece lumina rece de neon este respingatoare. Lumina ideala pentru bucatarie este un calda si puternica in acelasi timp, aplicata pe plafon si cateva spoturi deasupra blatului pe care gatim. O lumina independenta ar trebui sa existe si pentru zona in care se ia masa de obicei.

In baie este nevoie de o lumina puternica de plafon si de cateva spoturi deasupra chiuvetei sau in lateralul oglinzii. In sfarsit, pe hol este bine sa folosim minim doua corpuri de iluminat pentru a putea rupe monotonia spatiului. De asemenea, holul este spatiul ideal pentru a monta lampi artistico-experimentale, deoarece ajuta la animarea spatiului.

De asemena este important sa tinem seama de culorile peretilor dintr-o camera. Culoarea alba, de exemplu, reflecta pana la 30 % din lumina, iar culorile inchise pe de alta parte, absorb lumina dintr-un spatiu.

Acum ca stiti toate aceste lucruri, va invitam sa consultati amplul catalog de produse oferite de Best Decor Idea. Indiferent de stilul dumneavoastra, la Best Decor Idea veti gasi lampile de iluminat pe care vi le doriti. De la lampi clasice, la aplice moderne pana la candelabre si plafoniere compania pune la dispozitia clientilor sai produse de cea mai buna calitate, colaborand cu parteneri renumiti din Germania, Italia, Belgia, Polonia, Spania, etc.

Best Decor Idea va ofera cele mai frumoase aplice pentru toate gusturile. Aplicele au un design destinat camerelor de copii dar si aplice elegante, moderne sau traditionale, menita sa satisfaca si exigentele celor mai pretentiosi clienti.

Aplicele se monteaza foarte usor pe perete si folosesc becuri incandescente, ecologice sau cu led. Sunt fabricate din diverse materiale ca sticla, metalul, lemnul sau plasticul.

Aplicele pot fi folosite ca surse independente de lumina sau pot completa o lumina mai puternica de plafon.

Best Decor Idea va ofera aplice cu o mare varietate de forme, culori si stiluri. Le puteti comanda acum on-line pentru a oferi casei dumneavoastra sau spatiului de lucru lumina propice.

Nu mai stati pe ganduri, puneti-va casa in lumina!

 SC Best Decor Idea SRL

Adresa: București, Sector 4, Str. Almasu Mic, Nr. 13

Tel.:    +40724-341.946

E-mail: comenzi@lustre-online.eu